Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

09:20, 08.12.2014

Reţetă: Saramură boierească de crap

Ingrediente: un crap; ardei roșu; ardei iute; mălai Arpis; roșii; ceapă albă; usturoi; boia dulce; pătrunjel; puțin ulei Arpis; pastă de ardei kapia; sare; piper. Mod de preparare: Crapul se curăță bine de solzi…




11:05, 19.11.2014

Rețetă oltenească: Mâncare de limbă de porc cu praz și măsline

Reteta "Mâncare de limbă cu praz și măsline" este folosită în Oltenia și preparată la restaurantul Celebration Garden, în cadrul Campaniei "Descoperă tradițiile culinare românești!". Ingrediente: 300 g limbă de…




10:45, 11.11.2014

Rețetă oltenească: Sarmale în dovleac

Ingrediente: 1 dovleac, 2 cârnăciori semiafumați, 300 g costiță afumată sau kaizer, 500 g carne tocata (3/4 porc și 1/4 vita), 100 g orez cu bob rotund, 1 pungă de mălai Gold Maya, 3 cepe, bulion, sare și piper,…