Cataiful - Stiri si informatii despre Cataiful | prima pagina Ultima actualizare: 08:46:48, 21.05.2024
DESERT Cataif, sau prăjitură cu fidea
Cataiful este un desert cu origini care se pierd în complexitatea istoriei culinare a Orientului Mijlociu. Deși rădăcinile exacte sunt dificil de trasat, se crede că acest desert ar putea fi apărut în Imperiul…
08:05, 23.12.2023
Rețete de cataif – cum faci desert turcesc din tăieței
O rețetă de desert originară din Turcia, cataiful este un produs de patiserie care are la bază multe arome, tăieței subțiri și un sirop dulce din zahăr. Iată cum poți să faci și tu acasă cea mai bună rețetă de…
14:00, 04.07.2022
Deliciile turcești revin în Pitești!
7 – 10 iulie: Delicii turcești în Piața Primăriei Pitești! Pentru experiențe de gusturi și arome orientale de senzație, sunteți așteptați în acest weekend în Piața Primăriei, la un eveniment culinar dedicat fructelor…
13:48, 01.02.2020
Cum se prepară celebrul cataif turcesc sau „păr de înger“
Cataiful, cunoscut şi sub denumirea „păr de înger“, este un produs de patiserie din spaţiul balcanic şi oriental. Se prepară de regulă din tăiţei subţiri cu o umplutură de migdale sau nuci şi sirop de zahăr.
16:40, 19.02.2015
REŢETA ZILEI - JOI: Cataif cu brânză
Cataif cu brânză - o reţetă simplă şi gustoasă, perfectă pentru o după-amiază de sfârşit de săptămână când simţi că energia te părăseşte. Este un desert uşor şi delicios, cu care-ţi vei…
10:30, 17.05.2014
Ecuisine.ro: Tort cu ciocolata de casa si capsuni
Are un gust atat de bun, incat tortul cu ciocolata de casa si capasuni va deveni desertul preferat al familiei.Ingrediente 4 linguri cu cacao 125 g unt 100 g ciocolata menaj 350 g zahar muscovado 2 oua 300 g faina…
17:38, 04.01.2013
DE VEGHE PRIN CÂRCIUMI. Cataif grecesc cu brânză veche, melci franţuzeşti şi picioruşe de broască picante
Tocană macedoneană de vită cu spanac, supă de ceapă cu crutoane gratinate cu Gruyere şi raţă cu urechi de lemn
16:06, 05.09.2012
Food and drink: Cataif cu frişcă
Cataiful este un desert turcesc, care se face foarte uşor, dintr-o bază făcută din paste foarte subţiri şi însiropate cu sirop concentrat de zahăr. Chiar dacă nu vă plac deserturile foarte dulci, încercaţi măcar…