Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

10:42, 18.02.2013

REŢETA ZILEI: Compot rapid de mere

Ingrediente:2 mere4 linguri de zahar500 ml apa1 steluta anason1/2 plic zahar vanilatMod de preparare:Merele se spala, se indeparteaza mijlocul lemnos apoi le vom taia felii potrivite. Intr-o cratita se pune apa…




09:22, 30.01.2013

REŢETA ZILEI: Supă de pui

Ingrediente:1 kg carne de pui (tacamuri)1 morcov1 ceapasarecondimentepatrunjel verdeMod de preparare:Se pune carnea la fiert. Din cand in cand se spumeaza. Se adauga morcovul si ceapa. Cand carnea este fiarta,…




10:30, 29.01.2013

REŢETA ZILEI: Cartofi cu unt la cuptor

Ingrediente:1 kg cartofi50 gr untsarepiperpatrunjel verdeMod de preparare:Cartofii se spala, se curata de coaja si se taie cubulete. Se pun intr-o cratita cu apa si sare la fiert pentru 10 minute. Se muta intr-un…




10:28, 16.01.2013

REŢETA ZILEI: Salată de pui cu ciuperci

Ingrediente:1 piept de pui fiert1 cutie de ciuperci feliate1 morcov fiert200 gr maionezasarezeamă de lamaie dupa gustMod de preparare:Pieptul de pui fiert se desprinde in fasiute, morcovul fiert se taie cubulete,…




11:44, 28.12.2012

REŢETA ZILEI: Şniţel de pui umplut

Ingrediente: 150 gr piept de pui2 ciuperci50 gr cascaval50 gr sunca faina1 oupesmetsarepiper Mod de preparare: Pieptul de pui se bate cu ciocanul pentru snitele si se umple cu ciupercile taiate cubulete. Peste…




11:22, 27.12.2012

REŢETA ZILEI: Vin fiert

Ingrediente: 1 l vin rosu sec (de preferat vin de casa)140 gr zahar4 cuisoare2 batoane scortisoara1 steluta de anasoncoaja de la o portocala si o  lamaie Mod de preparare: Vinul se pune intr-un vas la incalzit…




10:40, 15.11.2012

REŢETA ZILEI: Cremă de zahăr ars

Ingrediente:4 oua500 ml lapte120 gr zaharvanile100 gr zahar pentru caramelizat Mod de preparare: Intr-o forma se adauga zaharul caramel fierbinte, se misca forma astfel incat sa se tapeteze toti peretii. Intre…




11:40, 15.10.2012

(P) Îmbinarea utilului cu plăcerea de a găti vine de la Bucataria Romaneasca!

În cadrul secţiunii  se vor promova magazinele online din domeniu, unde vă vor sta la dispoziţie şase categorii din care veţi putea alege cu uşurinţă tot ceea ce aveţi nevoie pentru a vă manifesta liber pasiunea…




09:54, 10.10.2012

REŢETA ZILEI: Ficăţei cu smântână

Bucataria-Romaneasca.ro recomandă o reţetă delicioasă, uşor de preparat. Dacă doriţi un sos mai acrişor, folosiţi smântână fermentată.