Bucataria Romaneasca - Stiri si informatii despre Bucataria Romaneasca | pagina 2 Ultima actualizare: 22:11:28, 16.06.2024
10:42, 18.02.2013
REŢETA ZILEI: Compot rapid de mere
Ingrediente:2 mere4 linguri de zahar500 ml apa1 steluta anason1/2 plic zahar vanilatMod de preparare:Merele se spala, se indeparteaza mijlocul lemnos apoi le vom taia felii potrivite. Intr-o cratita se pune apa…
09:22, 30.01.2013
REŢETA ZILEI: Supă de pui
Ingrediente:1 kg carne de pui (tacamuri)1 morcov1 ceapasarecondimentepatrunjel verdeMod de preparare:Se pune carnea la fiert. Din cand in cand se spumeaza. Se adauga morcovul si ceapa. Cand carnea este fiarta,…
10:30, 29.01.2013
REŢETA ZILEI: Cartofi cu unt la cuptor
Ingrediente:1 kg cartofi50 gr untsarepiperpatrunjel verdeMod de preparare:Cartofii se spala, se curata de coaja si se taie cubulete. Se pun intr-o cratita cu apa si sare la fiert pentru 10 minute. Se muta intr-un…
10:28, 16.01.2013
REŢETA ZILEI: Salată de pui cu ciuperci
Ingrediente:1 piept de pui fiert1 cutie de ciuperci feliate1 morcov fiert200 gr maionezasarezeamă de lamaie dupa gustMod de preparare:Pieptul de pui fiert se desprinde in fasiute, morcovul fiert se taie cubulete,…
11:44, 28.12.2012
REŢETA ZILEI: Şniţel de pui umplut
Ingrediente: 150 gr piept de pui2 ciuperci50 gr cascaval50 gr sunca faina1 oupesmetsarepiper Mod de preparare: Pieptul de pui se bate cu ciocanul pentru snitele si se umple cu ciupercile taiate cubulete. Peste…
11:22, 27.12.2012
REŢETA ZILEI: Vin fiert
Ingrediente: 1 l vin rosu sec (de preferat vin de casa)140 gr zahar4 cuisoare2 batoane scortisoara1 steluta de anasoncoaja de la o portocala si o lamaie Mod de preparare: Vinul se pune intr-un vas la incalzit…
10:40, 15.11.2012
REŢETA ZILEI: Cremă de zahăr ars
Ingrediente:4 oua500 ml lapte120 gr zaharvanile100 gr zahar pentru caramelizat Mod de preparare: Intr-o forma se adauga zaharul caramel fierbinte, se misca forma astfel incat sa se tapeteze toti peretii. Intre…
11:40, 15.10.2012
(P) Îmbinarea utilului cu plăcerea de a găti vine de la Bucataria Romaneasca!
În cadrul secţiunii se vor promova magazinele online din domeniu, unde vă vor sta la dispoziţie şase categorii din care veţi putea alege cu uşurinţă tot ceea ce aveţi nevoie pentru a vă manifesta liber pasiunea…
09:54, 10.10.2012
REŢETA ZILEI: Ficăţei cu smântână
Bucataria-Romaneasca.ro recomandă o reţetă delicioasă, uşor de preparat. Dacă doriţi un sos mai acrişor, folosiţi smântână fermentată.