Branzamod - Stiri si informatii despre Branzamod | prima pagina Ultima actualizare: 09:01:31, 11.05.2024
Piure de cartofi – rețete pentru piure de cartofi cremos și fin
Piureul de cartofi este unul dintre cele mai populare preparate din cartofi, care este considerat și foarte hrănitor. Deși poate părea banal, să faci un piure de cartofi cremos și fin, poate să reprezinte câteodată…
16:16, 02.10.2023
Combinaţii alimentare periculoase - Pot produce probleme digestive și conduc rapid la îngrășare!
Iaurt cu fructeFructele şi lactatele au timp de digestie diferit şi fermentează, provocând balonări şi încetinind digestia. De asemenea, schimbă flora intestinală, produc toxine şi congestionează sinusurile.Mănâncă…
11:42, 02.02.2018
Trufe de ciocolată cu cremă de brânză
Ingrediente35 de biscuiți Oreo250 g cremă de brânză250 g ciocolatăMod de preparare – Trufe de ciocolată cu cremă de brânzăMărunțești biscuiții și pui deoparte 1-2 linguri. Amesteci restul cu crema de brânză. Formezi…
12:45, 01.07.2014
BUCATARIA.NET: Clătite cu şuncă şi praz la cuptor
Ingrediente:Pentru clătite: (aprox. 12) 230 g făină2 ouă mari340 ml lapte2 linguri uleisarePentru umplutură: 20 g unt, pentru uns3 fire de praz curăţate (se păstrează doar partea albă)250 g spanac proaspăt180 g…
14:54, 29.12.2013
REŢETE PENTRU REVELION: Clătite cu şuncă şi praz la cuptor
Ingrediente:Pentru clătite: (aprox. 12)230 g făină2 ouă mari340 ml lapte2 linguri uleisarePentru umplutură: 20 g unt, pentru uns3 fire de praz curăţate (se păstrează doar partea albă)250 g spanac proaspăt180 g…
11:48, 11.09.2013
Masti dulci pentru frumusetea pielii tale
Masca de capsuniAceasta masca este foarte buna pentru pielea deshidratata, obosita si care si-a pierdut luciul. Ea hraneste si intareste capilarele.* capsuni* bicarbonat de sodiu* tifon Puneti apa la fiert si apoi…
11:42, 14.09.2012
REŢETA ZILEI: Clătite cu şuncă şi praz la cuptor
Ingrediente:Pentru clătite: (aprox. 12)230 g făină2 ouă mari340 ml lapte2 linguri ulei sarePentru umplutură: 20 g unt, pentru uns3 fire de praz curăţate (se păstrează doar partea albă)250 g spanac proaspăt180 g…