Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vulcanul Mayon din Filipine a aruncat în aer o coloană de cenuşă de 2,5 kilometri

Publicat:

Cel mai activ vulcan din Filipine, a aruncat in aer, sambata, un nor dens de cenusa, provocand panica in randul a sute de persoane care si-au parasit in graba locuintele situate in apropiere, au anuntat autoritatile locale citate de DPA.

Coloana de cenusa a atins o inaltime de 2.500 de metri de la baza craterului vulcanului Mayon situat in provincia Albay, la 330 de kilometri de Manila, conform Institutului de Vulcanologie si Seismologie din Filipine.

''Din cauza norilor grosi care au inconjurat nu am putut constata amploarea cenusii cazute'',…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. Chișineu Criș sub zodia sloganului „pe aici nu se trece”! „Stam de doua ore in coada. Coloana e de 20 de kilometri”

17:40, 09.05.2024 - Orașul Chișineu Criș a intrat sub zodia sloganului „pe aici nu se trece”! De astazi am intrat oficial in campania electorala și țara a devenit... The post VIDEO. Chișineu Criș sub zodia sloganului „pe aici nu se trece”! „Stam de doua ore in coada. Coloana e de 20 de kilometri” appeared first on Special…

Chișineu Criș sub zodia sloganului „pe aici nu se trece”! „Stam de doua ore in coada. Coloana e de 20 de kilometri”

16:36, 09.05.2024 - Orașul Chișineu Criș a intrat sub zodia sloganului „pe aici nu se trece”! De astazi am intrat oficial in campania electorala și țara a devenit... The post Chișineu Criș sub zodia sloganului „pe aici nu se trece”! „Stam de doua ore in coada. Coloana e de 20 de kilometri” appeared first on Special Arad…

Coloana de masini de aproximativ sase kilometri la intrarea in Capitala dinspre Pitesti

16:30, 30.04.2024 - La intrarea in Capitala dinspre autostrada Bucuresti-Pitesti s-a format o coloana de masini pe o lungime de aproximativ sase kilometri, a informat, marti, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane. Situatia valorilor de trafic si a conditiilor meteorologice pe principalele artere…

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Cutremur uriaș in Taiwan

09:50, 03.04.2024 - Cutremur uriaș a lovit Taiwan: Valurile de tsunami au lovit coastele din intreaga regiune dupa ce un cutremur cu magnitudinea 7,4 a prabușit cladiri și a declanșat alunecari de teren care au zdrobit mai multe persoane. Cel puțin șapte persoane au murit și aproape 60 au fost ranite in urma unui puternic…

Filipine avertizeaza China ca nu-i va permite sa ia „nici macar un centimetru patrat” din teritoriul sau

12:41, 29.02.2024 - Manila nu va lasa nicio putere straina sa atenteze la suveranitatea sa teritoriala, a promis presedintele Ferdinand Marcos, joi, in fata Parlamentului australian, dupa o serie de incidente intre Filipine si China in apele disputate ale Marii Chinei de Sud, noteaza AFP, preluata de Agerpres.

Coloana de camioane de trei kilometri inainte de PTF Nadlac II. Se asteapta doua ore la iesire

15:10, 28.02.2024 - O coloana de camioane lunga de trei kilometri s-a format, miercuri, pe autostrada inainte de Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nadlac II, unde soferii trebuie sa astepte pentru iesirea din tara cel putin doua ore.

Un vulcan a erupt in Japonia aruncand cenusa la cinci kilometri inaltime VIDEO

12:40, 15.02.2024 - Vulcanul Sakurajima situat in sud-vestul Japoniei, a erupt aruncand in aer un nor de gaze si cenusa pana la 5.000 de metri altitudine, a anuntat joi Agentia Japoneza de Meteorologie (JMA), care a mentinut nivelul de alerta in perimetrul din jurul muntelui.


Ce parere ai despre aceasta stire?