Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO/ Pole position pentru Lewis Hamilton! S-a cuplat cu o super celebritate în vârstă de 19 ani?

Publicat:

Pilotul de Formula 1, a fost surprins în compania lui , în vârsta de 19 ani, la , de la Monaco, conform dailymail.com.

, sora mai mica a lui a fost surprinsa în timp ce purta un lantic ce apartine pilotului. Acest detaliu a dat nastere nenumaratelor zvonuri conform carora cei doi traiesc o poveste de dragoste. " îi plac baietii rai ca si si , deci Lewis poate sa fie pe placul ei", a declarat o sursa pentru aceeasi publicatie.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Formula 1: Max Verstappen, pole-position in China - Dezastru pentru Lewis Hamilton

11:35, 20.04.2024 - Max Verstappen (campionul mondial en-titre) a fost cel mai rapid in calificarile pentru Marele Premiu de Formula 1 din China, pilotul olandez urmand sa plece de pe prima poziție a grilei de start in cursa de duminica (este al 100-lea pole din istorie pentru Red Bull).

Formula 1: Max Verstappen nu a prins podiumul in calificarile cursei sprint de la MP al Chinei

11:25, 19.04.2024 - Max Verstappen (campionul mondial en-titre) va pleca de pe locul 4 in prima sursa sprint a sezonului, cea contand pentru Marele Premiu al Chinei. Cel mai bun timp a fost stabilit de Lando Norris (McLaren), englezul fiind urmat de Lewis Hamilton (Mercedes) și Fernando Alonso (Aston Martin).

Ce se intampla astazi la Formula 1. Lewis Hamilton a plecat de la un interviu

12:40, 08.04.2024 - Formula 1 vine zilnic cu actualizari despre ce urmeaza sa se intample in competiție. Cea mai spectaculoasa cursa din lume ii aduce in prim-plan pe cei mai buni piloți. Lewis Hamilton a trait momente neașteptate in cadrul unui interviu, de la care a ales sa plece.

Formula 1: Dubla Ferrari in Australia - Abandonuri pentru Verstappen și Hamilton

08:00, 24.03.2024 - Marele Premiu de Formula 1 din Australia a fost unul spectaculos, cu doua abandonuri de marca: Max Vestappen și Lewis Hamilton. Grand Prixul de pe circuitul Albert Park a adus o dubla neașteptata pentru Scuderia Ferrari: Carlos Sainz a caștigat, in timp ce Charles Leclerc a sosit al doilea.

Mai mult decat un P7? » Noua senzație din Formula 1, in pole-position pentru un loc permanent in 2025

18:30, 13.03.2024 - In cursa de weekend-ul trecut de la Jeddah, Oliver Bearman a constituit surpriza placuta a paddock-ului, obținand un rezultat ce il poate propulsa catre un loc permanent in competiție. Britanicul in varsta de 18 ani l-a substituit la manșa monopostului Scuderiei pe ibericul Carlos Sainz, operat de apendicita,…

Imagini din alta lume: cum arata iahtul de 1 miliard de dolari, un adevarat oraș plutitor, dotat cu submarin și pista de Formula 1 - Video

11:05, 15.02.2024 - "The Streets of Monaco" reprezinta un concept de iaht extravagant și inovator, care iși propune sa aduca splendoarea și opulența renumitului oraș al luxului și al curselor de Formula 1 direct pe mare. Aceasta viziune arhitecturala și nautica unica iși invita pasagerii sa experimenteze emoția și adrenalina…

FORMULA 1 Carlos Sainz a presimțit ca va fi inlocuit de Lewis Hamilton

18:10, 09.02.2024 - Lumea sportului cu motor a fost "cutremurata" de vestea ca Lewis Hamilton va semna cu Ferrari incepand cu anul 2025, urmand sa ii ia locul lui Carlos Sainz. The post FORMULA 1 Carlos Sainz a presimțit ca va fi inlocuit de Lewis Hamilton first appeared on Informatia Zilei .

Mutare surpriza in Formula 1: Lewis Hamilton, pilot Ferrari din 2025

10:30, 02.02.2024 - Lewis Hamilton a venit la echipa Mercedes-AMG Petronas in 2013 și a caștigat 6 titluri mondiale cu echipa din Brackley. Dar, ultimii doi ani nu au fost deloc blanzi cu echipa condusa de Toto Wolff, iar acest lucru pare ca a cantarit destul de mult in decizia septuplului campion mondial. Sezonul 2024…


Ce parere ai despre aceasta stire?