Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Fiica lui Adrian Minune trece prin momente greu de imaginat! Mesajul care i-a şocat pe fani

Publicat:

Carmen a postat pe o rețea de socializare un mesaj care i-a șocat pe toți prietenii ei virtuali. Se pare ca frumoasa bruneta este mai suparata ca oricând. Însa, încearca sa tina capul sus. si aparent se încurajeaza singura.

si-a îngrijorat fanii de pe Facebook. Cântareata a postat un mesaj în care da de înteles ca nu trece printr-o perioada buna si ca are nevoie de sustinerea persoanelor apropiate.

"Chiar daca treci prin clipe grele. Zâmbeste! Fie ca plângi în hohote, fie ca râzi cu lacrimi.…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

„I Am: Celine Dion”: Un documentar despre boala de care sufera artista, difuzat in iunie

10:15, 17.04.2024 - „I Am: Celine Dion”, documentarul in care cantareata vorbeste despre boala care o tine departe de scena, Stiff Person Syndrome, va fi prezentat pe Prime Video in 25 iunie, a anuntat aceasta pe contul de Instagram, transmite News.ro. Potrivit unui comunicat postat marti pe retelele de socializare ale…

(foto) „Tati te iubește mult!”: Fiica lui Nicolae Botgros implinește astazi 6 anișori. Mesajul emoționant pe care i-l transmite maestrul

18:51, 05.04.2024 - Fiica maestrului Nicolae Botgros iși sarbatorește, astazi, ziua de naștere. Micuța implinește 6 ani, iar cu acest prilej, tatal sau i-a transmis un mesaj de felicitare, pe pagina sa de Facebook, scrie SHOK.md.

Xtra Night Show. Cantareața de la noi, batuta de parinții soțului: „Eram un fel de Cenușareasa”. Coșmarul prin care a trecut impreuna cu fiica ei

09:30, 19.03.2024 - O cantareața a trecut prin momente de coșmar in perioada adolescenței. A avut o relație cu un barbat dependent de jocuri de noroc, iar parinții lui o agresau. A fost nevoita sa fuga cu fiica ei iarna, de teama socrilor.

EXCLUSIV. Momente cumplite pentru Oana Roman și fiica ei! Azi noapte a ajuns salvarea acasa pentru Isa

10:40, 28.02.2024 - Sunt clipe extrem de grele pentru Oana Roman și pentru fiica ei, Isabela, dupa ce cele doua au inmormantat-o pe mama, respectiv pe bunica. Potrivit surselor Spynews.ro, am aflat ca Oana Roman nu e deloc bine psihic și sufera extrem de tare dupa pierderea suferita. Nici fiica ei, Isabela nu trece prin…

Cine este Radu, polițistul din Sibiu care a murit, dupa ce a fost lovit de o masina in timp ce dirija traficul: „Un om deosebit” / FOTO

12:21, 27.02.2024 - Cine este polițistul din Sibiu care a murit, dupa ce a fost lovit de o mașina in timp ce dirija traficul. Mesajul postat pe Facebook de primarul din Cisnadie, Gheorghe Huja, in amintirea lui Radu Trihenea.

Care a fost cel mai frumos moment din viața lui Karmen Simionescu. Ce amintire emoționanta are fiica lui Adrian Minune: ”Ai intrebat...”

18:16, 25.02.2024 - Karmen Simionescu a avut parte de numeroase momente fericite in viața sa, dar unul dintre ele a fost cel mai important și are legatura cu rolul de mama. Cantareața a povestit cateva detalii pe rețelele de socializare pentru fanii sai.

Camelia Potec și-a sarbatorit fiica cea mica! Mesajul pe care i l-a transmis fosta inotatoare de performanța micuței sale: „Mandra și recunoscatoare” / FOTO

20:30, 24.02.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Cameliei Potec! Fosta inotatoare de performanța și-a sarbatorit fiica cea mica, care astazi a implinit patru luni. Iata mesajul pe care i l-a transmis fosta sportiva de performanța micuței sale cu aceasta ocazie!

Marcel Ciolacu a ajuns in judetul Tulcea. Mesajul premierului de la Jurilovca

12:25, 10.02.2024 - „Le multumesc tulcenilor prezenti astazi in Noul port turistic din Jurilovca! Energia si buna lor dispozitie sunt molipsitoare”, a scris premierul pe Facebook, distribuind mai multe fotografii care-l arata discutand cu oamenii.


Ce parere ai despre aceasta stire?