Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Este unul dintre cei mai doriți burlaci din România, dar din această ipostză, greu îl recunoști! A făcut senzație la ”Te cunosc de undeva”

Publicat:

este personajul pe care îl interpreteaza , în cadrul celei de-a XIII-a editii a sezonului IX de la "Te cunosc de undeva!".

Acesta a interpretat celebra piesa &"Granada&", iar membrii juriului au fost impresionați de acest moment:

&"Mi se pare fantastic sa treci de la la este fantastic&", i-a transmis Aurelian Temișan, încântat de acest moment inedit.

Și Andrei Aradits a ramas surprins de moment și i-a transmis lui Liviu ca a fost foarte bun:

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noaptea Tarziu se reunește pe scena Te cunosc de undeva, intr-un moment desprins din basme. Emi: „Copilul meu interior este foarte, foarte fericit cu acest moment!”

00:31, 27.04.2024 - Ediția cu numarul unsprezece Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, aduce pe scena spectaculosului show al transformarilor un moment desprins din basme. Astfel, Emi și Cuza, alaturi de colegul lor din Trupa Noaptea Tarz

Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu, moment de excepție! S-au transformat in Pippo Franco și au cantat piesa „Chi chi Chi co Co Co”: "Fabuloși!" / VIDEO

00:05, 03.03.2024 - Moment unic in ediția din aceasta seara pe scena de la Te cunosc de undeva sezonul 20. Florin Ristei și Ilona Brezoianu s-au transformat in Pippo Franco și au cantat piesa „Chi chi chi, co co co”, o piesa pentru copii.

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Moment emoționant pe scena emisiunii. Emi și Cuza, in pielea Stelei Popescu și a lui Alexandru Arșinel. Reacția juraților / VIDEO

22:00, 24.02.2024 - Ediția din aceasta seara de la Te cunosc de undeva! a adus o noua provocare pentru Emi și Cuza, asta pentru ca au avut de pregatit un moment cu totul special, dar in același timp. S-au transformat in Stela Popescu și Alexandru Arșinel.

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Jo și Liviu Teodorescu, moment Bollywood de senzație in a doua gala. Cum s-au descurcat

21:40, 24.02.2024 - Jo și Liviu Teodorescu au pus in scena un moment bollywoodian de excepție la Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 24 februarie 2024. Concurenții au fost o explozie de energie, iar juriul și publicul i-au privit fascinați.

Jo și Liviu Teodorescu, provocare de Bollywood la „Te cunosc de undeva!”. „O sa fie un moment haios”

15:05, 23.02.2024 - In cel mai recent episod al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, Jo și Liviu Teodorescu se pregatesc sa ofere o interpretare plina de energie a unui hit Bollywoodian. Publicul se așteapta la un moment de dans exploziv și la o prestație muzicala de excepție.

Moment impresionat pe scena de la Te cunosc de undeva! Paula Chirila și Romica Țociu s-au transformat in Maria Tanase și Andra: "Un moment atat de romanesc..." / VIDEO

22:35, 17.02.2024 - In sezonul cu numarul 20 al emisiunii Te cunosc de Undeva!, Romica Țociu și Paula Chirila fac echipa. In prima ediție a emisiunii, cei doi concurenți s-au transformat in Andra și Maria Tanase și au interpretat piesa „Cine iubește și lasa”.

Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Jo și Liviu Teodorescu, moment inedit pe scena emisiunii. S-au transformat in Rihanna și au cantat piesa „We found love”: „Ați fost minunați...” / VIDEO

21:55, 17.02.2024 - In prima ediția a sezonului cu numarul 20 a emisiunii Te cunosc de undeva!, Jo și Liviu Teodorescu au facut un show incendiar. Cei doi s-au transformat in Rihanna și au interpretat piesa „We found love”.

Ilona si Ristei, transformare de senzatie la premiera Te cunosc de undeva!: „Am cerut special aceasta la subrat!”

14:16, 15.02.2024 - Cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, ce va avea premiera sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1, aduce in fata telespectatorilor concurenti care de-a lungul celor 19 sezoane au participat la realizarea celor nu mai putin de 2563 de transformari.


Ce parere ai despre aceasta stire?