Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Alina Pușcaș a vorbit despre sarcină, dar și despre botezul fiului său. Cine vine la marea petrecere de mâine

Publicat:

Alina Pușcaș traverseaza cea mai frumoasa perioada din viața sa, dupa ce a aflat ca este însarcinata pentru a doua oara.

Prezentatoarea emisiunii &"Te cunosc de undeva?&" a venit la &"Agentul VIP&" pentru a vorbi despre poftele pe care le are, dar și pentru a vorbi despre cum se simte de când a aflat ca îi va darui o surioara baiețelului sau Alexandru. Cu aceata ocazie, Alina a dezvaluit și cât de avansata este sarcina :

&"Eu sunt în 15 saptamâni, iar este în 17 saptamâni. Suntem…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabriela Cristea, despre momentul cand fiica ei a fost abuzata emoțional de o educatoare: „Nu am vorbit niciodata despre asta”

13:55, 11.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit in detaliu despre perioada in care Iris, fiica ei cea mica, a fost „abuzata emoțional” de educatoare. Prezentatoarea TV observase ca fata ei și a lui Tavi Clonda devenise introvertita și nu știau ce se intampla cu ea. Iata ce dezvaluiri a facut!

Care este parfumul favorit al Andreei Balan. Prețul este foarte mic, puțini se așteptau

14:50, 19.03.2024 - Andreea Balan, una dintre cele mai iubite artiste din showbiz-ul romanesc, ține in permanența legatura cu fanii sai pe rețelele de socializare. Solista nu ezita e sa impartașeasca anumite aspecte din viața sa personala și sa le ofere fanelor sale trucuri in materie de moda și frumusețe. Pe pagina ei…

Andreea Balan i-a facut o petrecere cu fast fiicei sale, Clara. Marturisirea facuta de artista: ”Am renascut la viața odata cu ea” / VIDEO

20:51, 04.03.2024 - Andreea Balan iși iubește nespus fetițele și ar putea face totul pentru ele. Cantareața i-a organizat mezinei o petrecere cu mare staif la mare au participat o mulțime de prieteni de la granidița și s-ai distrat toata ziua. Pe langa bucuria zilei, artista și-a amintit de momentele dificile prin care…

Andreea Balan si Victor Cornea, petrecere cu fast pentru Clara. Cadoul emotionant primit de cei doi indragostiti

21:10, 03.03.2024 - Andreea Balan și Victor Cornea au pregatit o surpriza de zile mari pentru fiica cea mica a artistei. Cu ocazia aniversarii acesteia, s-au gandit sa ii faca un cadou pe care nu il va uita niciodata. La ce s-au gandit și cat de incantata a fost micuța. Victor Cornea, relație speciala cu fiicele Andreei…

George Burcea și-a revazut fetițele. Imaginea care i-a induioșat pe fanii fostului soț al Andreei Balan VIDEO

16:15, 25.02.2024 - Cu toate ca George Burcea și Andreea Balan nu mai formeaza de mult timp un cuplu, pe cei doi ii leaga fetițele pe care le au impreuna: Ella și Maya. Recent, copilele și-au revazut tatal, iar actorul a postat pe Instagram imagini cu momentul reintalnirii.

Alina Pușcaș, declarații despre rolul de mama! Cum reușește prezentatoarea sa ii protejeze pe cei mici / VIDEO

23:40, 08.02.2024 - Cum se imparte Alina Pușcaș intre rolul de mama, soție, antreprenor, și job-ul de prezentator. Vedeta vorbește despre cum reușește sa ii protejeze pe cei mici. Aflam secretul acesteia. Cum iși impart, prezentatoare și soțul ei, atribuțiile de parinți.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au refuzat sa participe la Power Couple. „A fost efectiv imposibil sa facem alegerea asta”

12:35, 06.02.2024 - Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu formeaza un cuplu de zece ani și au impreuna trei copii, pe Alexandru, Melissa și Iris. Prezentatoarea de la te cunosc de undeva! și soțul ei au primit propunerea de a participa la Power Couple, show care a inceput la Antena 1, insa au refuzat din doua motive.Alina Pușcaș…

Cum a reacționat Alina Pușcaș dupa ce s-a scris ca ar fi gravida. Ce a spus prezentatoarea tv de la Te cunosc de undeva!

18:50, 04.02.2024 - Alina Pușcaș a oferit prima reacție in urma zvonurilor conform carora ar fi insarcinata cu al patrulea copil. Controversa a luat amploare dupa ce vedeta a distribuit o imagine pe platforma de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?