Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VEZI CINE SUNT CEI DOI SOŢI ASASINAŢI LA SATU MARE.CRIMINALII LE-AU OMORÂT ŞI SOACRA, O FEMEIE DE 80 DE ANI. FOTO

Publicat:

VEZI CINE SUNT CEI DOI SOTI ASASINATI LA . GHEORGHE SI NICULINA AU FOST UCISI CU SALBATICIE, CRIMINALII LE-AU OMORAT SI SOACRA, O FEMEIE DE 80 DE ANIMisterul triplului asasinat de la Satu Mare, in care trei persoane (sot, sotie si soacra) au fost executate cu sange rece, in propria lor casa, este departe de a fi elucidat conform vasiledale.ro . Crima ingrozitoare a șocat intreaga comunitate din localitatea Apa, Satu Mare, iar localnicii nu inteleg cum a fost posibil asa ceva si nici motivatia pe care ar fi putut sa o aiba cineva, incat sa comita un gest atat de violent. Un posibil motiv…

Citeste articolul mai departe pe jurnalmm.ro…  

Sursa articol: jurnalmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gest incredibil! Turcul care a ucis-o pe Mirela in Dambovița și-a vizitat fosta soacra, la o zi dupa crima: ”A cautat peste tot”

10:01, 18.04.2024 - Apar detalii in cazul crimei din Dambovița. Turcul care a ucis-o pe Mirela, iar mai apoi a abandonat-o pe uin camp, a vizitat-o pe fosta soacra a lui la o zi dupa crima. Femeia i-a primit in casa ei, caci nu știa ce s-a intamplat. Chiar și așa, comportamentul lui i s-a parut dubios.

Un deținut condamnat pentru crima a evadat dintr-o ambulanța

17:00, 09.04.2024 - Un deținut condamnat pentru crima a evadat marți, in jurul orei 15:00, dintr-o ambulanța, in Bucuresti. Acesta era in mijlocul de transport deținuți, staționat in zona unei clinici din Sectorul 2, unde ar fi trebuit sa fie supus unui control medical. Detinutul era inchis in Penitenciarul Rahova. Meszaros…

O femeie a nascut de 3 ori intr-un an, dar copiii nu sunt tripleți. Cazul nu este unic, dar este destul de rar. Cum este posibil

17:05, 27.03.2024 - Un caz mai puțin intalnit i-a facut foarte curioși pe internauți dupa ce o mamica a dezvaluit faptul ca a nascut de trei ori intr-un singur an, dar ca micuții nu sunt tripleți. Iata cum a fost posibil cazul uimitor.

Nu este scenariu de film, dar realitate! O femeie iși cauta sora incurcata la maternitate

12:25, 06.03.2024 - O femeie originara din Republica Moldova a postat in rețelele sociale un mesaj, in care cere ajutorul oamenilor pentru a-și gasi o sora, care, spune Ana Siminel, ar fi fost incurcata la maternitate, noteaza Noi.md. "Caut sora nascuta 17 Iulie 1980 . (Posibil 14-18 iulie). Fetele au fost incurcate la…

Crima infioratoare in comuna Heleșteni din Iași. Un barbat l-a omorat pe partenerul fostei iubite, din gelozie

10:00, 28.02.2024 - O crima infioratoare a avut loc in localitatea ieșeana Heleșteni. Dupa ce l-a omorat pe partenerul fostei sale iubite, un barbat a recurs la un gest extrem și s-a spanzurat. Din primele informații ale anchetatorilor, se pare ca gestul a venit din cauza geloziei.

Dubla crima in Brașov! Un tanar si-a omorat parintii. Ce spun vecinii despre tragedie / FOTO

14:20, 07.02.2024 - Dubla crima in Brașov! Un tanar și-a omorat parinții, iar cand și-a dat seama de ceea ce a facut a sunat de urgența la 112 și s-a autodenunțat. Iata ce spun vecinii despre cumplita tragedie!

O femeie a furat un card de memorie dintr-un camion. Imaginile macabre de pe el sunt acum cheia unui proces de crima

16:50, 05.02.2024 - O femeie cu un lung trecut infracțional, inclusiv furt, agresiune și prostituție, s-a urcat intr-un camion cu un barbat care o luase la o "intalnire". Cand acesta a lasat-o singura in vehicul, ea a furat un card de memorie digitala.


Ce parere ai despre aceasta stire?