Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Verde” pentru viaductele de la Nădășelu și Topa Mică (A3), scoase din contractul cu UMB, la început de 2024

Publicat:

In lipsa contestațiilor la licitația pentru realizarea viaductelor din Nadașelu și (județul Cluj), de pe , lucrarile de deviere a traseului pe o distanța de 3 km ar putea incepe in prima parte a anului 2024.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

S-a semnat contractul. Pasajul suprateran de la ieșire din Oșorhei spre Cluj va fi construit cu fonduri europene

13:05, 22.04.2024 - Luni, 22 aprilie, s-a semnat, de catre Consiliul Județean Bihor și Agenția de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, contractul de finanțare cu fonduri europene pentru pasajul suprateran situat la ieșirea din Oșorhei spre Cluj.

Zeci de șoferi prinși pe autostrada cu viteze uriașe. Un tanar de doar 26 de ani a stabilit un adevarat record și a dat peste cap radarul

16:06, 14.04.2024 -  ”Ieri, 13 aprilie a.c., politistii din cadrul Biroului Politie Autostrada A3 Turda-Bors au actionat in sistem cascada cu scopul de a reduce numarul de evenimente rutiere si de a impune respectarea limitelor legale de viteza. Astfel, in intervalul orar 11.00-17.30, pe tronsonul A3 Campia Turzii - Nadaselu…

S-a desemnat constructorul pentru viaductele suplimentare de pe Autostrada Transilvania

08:15, 30.03.2024 - Cele doua viaducte de pe Autostrada Transilvania, de la Nadașelu și Topa Mica, au constructor desemnat. O asociere de firme din Turcia va construi cele doua viaducte de pe Autostrada Transilvania, care au fost incluse in proiect ca soluție alternativa pentru evitarea unor alunecari de teren. ‘‘Am desemnat…

Caștigator pentru viaductele Nadașelu și Topa Mica de pe Autostrada Transilvania

10:25, 29.03.2024 - Asocierea condusa de compania Ozaltin (Turcia) a fost declarata caștigatoare la contractul de peste un miliard de lei pentru proiectarea și execuția viaductelor de la Nadașelu și Topa Mica.

Autostrada Transilvania: De la "furnicarul" de noapte, la reducerea (aproape) totala a efectivelor UMB pe santier

09:00, 18.03.2024 - Daca pe șantierul dintre Nadașelu și Zimbor al Autostrazii Transilvania A3, Umbrarescu, antreprenorul general, lucra si noaptea acum 2 ani, iar progresele erau vizibile, acum sufla vantul in ce priveste utilajele si progresul. 

O singura oferta pentru viaductele de peste 3 kilometri de pe Autostrada Transilvania (A3). Evaluarea, gata in aprilie

12:40, 13.03.2024 - CNAIR a lansat la inceputul lunii august 2023 licitația pentru proiectarea și execuția lucrarilor necesare devierii traseului sectorului de autostrada Nadașelu – Mihaiești a Autostrazii Transilvania (A3).

Autostrada Transilvania. O singura oferta pentru realizarea viaductelor de la Nadașelu și Topa Mica. Evaluarea ofertei de catre CNAIR, incheiata la final de martie.

12:15, 13.03.2024 - Licitația pentru realizarea viaductelor de la Nadașelu și Topa Mica (județul Cluj) de pe Autostrada Transilvania, care a inregistrat o singura oferta, ar putea fi atribuita la finalul lunii martie.


Ce parere ai despre aceasta stire?