Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vasluian de 39 de ani, omorât de prietenul de pahar! Costel i-a dat cu sapa în cap până l-a lăsat lat

Publicat:

In noaptea de marti spre miercuri, o crima socanta a avut loc la Sarateni, Vaslui. , un barbat de 39 de ani, a fost omorat in propria curte de prietenul de pahar, in varsta de 24 de ani.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moment magistral la Romanii au talent. Mia Rusu a lasat juratii cu gura cascata, are doar 11 ani. Bobonete: „Ne-ai omorat, ce forta ai avut! M-am tinut de masa”

00:35, 27.04.2024 - O copila cu chip de inger, dar cu forța unui unui uragan. Mia Rusu a oferit un moment magistral la Romanii au talent, in doar cateva minute petrecute pe scena, a lasat jurații cu gura cascata. Micuța de doar 11 ani a adus lacrimi in ochii tuturor celor din sala. Un copil cu un talent […] The post Moment…

Caz infiorator in Alba! Un barbat a fost ucis cu bestialitate de prietenul de pahar

13:00, 10.04.2024 - Intr-un incident șocant ce a avut loc in Alba, un barbat a fost ucis cu o bestialitate ingrozitoare de catre unul dintre așa-numiții sai "prieteni de pahar". Autoritațile locale sunt in alerta in urma acestui caz sinistru, iar investigațiile sunt in plina desfașurare.

Caz socant care s-a lasat cu dosar penal pentru profanare de cadavre / Si-a DEZGROPAT prietenul MORT de o saptamana

07:40, 05.04.2024 - Un caz bizar a lasat fara cuvinte autoritațile din țara noastra. Un barbat este cercetat pentru profanare de cadavre sau morminte dupa ce familia unui defunct a gasit mormantul unde a fost inmormantat in data de 28 martie membrul familiei lor, sapat și capacul sicriului deschis. 

Parinții care și-au omorat fetița, prin oparire, cer pedepse mai blande. Au lasat copila sa agonizeze toata noaptea

18:15, 02.04.2024 - Pe 2 aprilie 2024, la Curtea de Apel Ploiești a inceput apelul in dosarul in care o familie este acuzata ca și-a lasat copilul, in varsta de aproape trei ani sa moara dupa ce a fost oparita. Parinții și bunica cer instanței pedepse mai blande.

S-a certat cu colegul de pahar și l-a omorat in bataie

13:35, 01.04.2024 - Doi colegi de pahar au terminat ultima partida de beție cu un scandal care a dus la decesul unuia dintre ei. Duminica seara, in jurul orei 19.00, un echipaj medical chemat de o vecina la o casa din Campulung Moldovenesc pentru a ajuta un pacient a sunat la poliție pentru ca persoana in cauza avea ...

Cei doi romani din Olanda care și-au ucis prietenul pentru 500 de euro au fost condamnați la 12 ani de inchisoare. Victima avea 26 de ani: "Am lasat baiatul sa doarma"

18:55, 16.03.2024 - 12 ani de inchisoare. Aceasta este pedeapsa primita de cei doi romani care și-au omorat prietenul pentru 500 de euro. Alexandru, un tanar in varsta de 27 de ani, a fost ucis in bataie de cei pe care ii credea apropiați.

Caine lasat in lanț, fara apa și hrana, intr-o localitate din Hunedoara.Proprietarul are dosar penal

14:20, 13.02.2024 - Un caine a fost lasat in lanț, legat de o țeava metalica, fara apa și hrana, in localitatea Cinciș Cerna, din județul Hunedoara. Proprietarul a fost amendat și s-a ales cu dosar penal.

Comerț ilicit la Mioveni. S-a lasat cu amenzi

16:45, 07.02.2024 - In ziua de 6 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitații Economice Argeș, impreuna cu reprezentanții Poliției Locale Mioveni și Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, au acționat pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit, la operatorii…


Ce parere ai despre aceasta stire?