Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UPDATE Rusia: 50 de persoane au fost rănite în explozia produsă în metroul din Sankt-Petersburg | Anchetatorii au deschis un dosar sub acuzația de terorism (FOTO/VIDEO)

Publicat:

Comisia de Investigații din Rusia a anunțat luni ca a deschis un dosar penal in legatura cu explozia de la metroul din Sankt-Petersburg, sub acuzația de act terorist, potrivit Reuters.

Agenția a precizat ca a trimis un grup de investigatori la Sankt-Petersburg pentru a ancheta incidentul în care, conform unui bilanț al Ministerului Sanatații, și-au pierdut viața cel puțin 10 persoane.

Comisia de Investigații a mai menționat ca, deși a deschis un dosar sub acuzația de terorism, va lua în considerare…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inca un scandal de corupție sub 'nasul' lui Vladimir Putin: trei generali, cercetati pentru luare de mita

00:06, 25.04.2024 - Trei generali din Ministerul rus al Afacerilor Interne sunt cercetati pentru luare de mita, anunta Serviciul de presa al Ministerului Afacerilor Interne al Rusiei. In dosar sunt implicați fostul șef al Directiei Generale de Politie din Sankt Petersburg și subalternii sai. Comitetul de Investigații al…

Germania va relua cooperarea cu UNRWA dupa ce acuzația Israelului de terorism a fost infirmata de o evaluare franceza

15:11, 24.04.2024 - Guvernul german va relua cooperarea cu Agentia ONU pentru Refugiatii Palestinieni (UNRWA), au anuntat, miercuri, ministerul de xterne si ministerul dezvoltarii germane, intr-un comunicat comun, relateaza Reuters.

Rusia a prins doi dintre teroriștii care au ucis peste 93 de oameni: Alții sunt cautați prin padure

11:11, 23.03.2024 - Doua persoane suspectate ca au comis vineri atacul mortal din apropiere de Moscova au fost retinute in regiunea rusa Briansk in urma unei urmariri cu masina, a anuntat sambata parlamentarul Alexander Kinstein pe Telegram, potrivit Reuters.Alti suspecti au fugit pe jos intr-o padure din apropiere,…

Atac armat intr-o sala de concerte din Moscova! Trei barbați in uniforme militare au deschis focul asupra spectatorilor

20:10, 22.03.2024 - Cel putin trei atacatori imbracati in uniforme militare au deschis focul, vineri, intr-o sala de concerte din Moscova, Crocus, relateaza agentiile ruse de presa, preluate de Reuters. Atac armat intr-o sala de spectacole din Rusia , in urma cu scurt timp! Trei barbați imbracați in uniforme militare au…

Putin, reales presedinte cu 87,28% din voturile exprimate in Rusia

19:10, 18.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a fost reales presedinte cu 87,28% din voturi, potrivit rezultatelor definitive publicate de Comisia electorala dupa numararea tuturor voturilor exprimate in sectiile din Rusia, relateaza Reuters si AFP.

Oleg, fratele lui Alexei Navalnii, este cautat de Rusia, care i-a deschis un nou dosar penal

15:51, 20.02.2024 - Rusia a inițiat un nou dosar penal impotriva lui Oleg Navalnii, fratele dizidentului mort in inchisoare Alexei Navalnii, a anunțat marți agenția rusa de presa de stat TASS, potrivit Reuters.

Peste 400 de persoane, reținute in Rusia la manifestarile organizate in memoria lui Navalnii

14:45, 19.02.2024 - Peste 400 de persoane au fost reținute la evenimentele organizate in 32 de orașe din Rusia in memoria lui Alexei Navalnii, potrivit unui grup de aparare a drepturilor omului, scrie Reuters. Potrivit organizației, cel mai mare numar de rețineri a avut loc in Sankt Petersburg și Moscova, unde sprijinul…


Ce parere ai despre aceasta stire?