Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Un stimulent deosebit pentru noi”

Publicat:

„A fost un meci deosebit de dificil, in compania unei echipe redutabile. Barcelona este una din formațiile de top ale poloului european, iar victoria noastra este remarcabila. Baieții au dat dovada de caracter, au luptat și au reușit acest rezultat favorabil. Calificarea in play off este foarte importanta, pentru ca ne asigura continuarea parcursului in cupele europene, intr-una din cele doua competiții, sau . Ne menținem așadar in continuare in Europa, iar acest lucru este benefic pentru poloul romanesc”, ne-a declarat Dorin Costraș.

Costraș este de altfel antrenorul…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Porumboiu, atac DEVASTATOR la adresa lui Istvan Kovacs, dupa arbitrajul de la Barcelona - PSG: „In Romania se face de rahat, in Europa sta la șampanie și icre negre”

19:31, 18.04.2024 - Adrian Porumboiu (73 de ani), fost mare arbitru internațional și patron la FC Vaslui, a lansat un atac extrem de dur la adresa lui Istvan Kovacs, dupa prestația de la meciul Barcelona - PSG, din returul sferturilor UEFA Champions League. Porumboiu a explicat faptul ca nu se uita la meciurile arbitrate…

Real Madrid și Bayern Munchen s-au calificat in semifinalele Champions League

08:05, 18.04.2024 - Meciul dintre Manchester City și Real Madrid, care in opinia specialiștilor trebuia sa fi fost finala sezonului de Liga Campionilor, s-a incheiat miercuri seara cu calificarea, dupa lovituri de departajare, a spaniolilor, care intalnesc in penultimul act

Liga Campionilor - FC Barcelona a dat dovada de caracter la Paris, afirma antrenorul Xavi Hernandez

11:05, 11.04.2024 - FC Barcelona "a dat dovada de caracter" in victoria obtinuta in fata formatiei Paris Saint-Germain (scor 3-2), miercuri seara, pe Parc des Princes, in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, avertizand insa ca "meciul retur va fi foarte dificil", potrivit Agerpres.

Xavi și cea mai importanta realizare a Barcelonei dupa victoria cu PSG din Champions League

09:20, 11.04.2024 - Barcelona a obținut o victorie importanta pe terenul lui PSG și este mai aproape de calificarea in semifinalele Champions League. La finalul partidei de pe Parc des Princes, Xavi Hernandez (antrenorul catalanilor) și-a felicitat jucatorii și a vorbit despre cea mai importanta realizare a formației blau-grana.

Champions League: PSG vs Barcelona - Spectacol de gala la Paris

09:50, 10.04.2024 - PSG - Barcelona, meci contand pentru prima mansa a sferturilor de finala din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 10 aprilie, de la ora 22:00, pe Parc des Princes, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Sferturi „stelare“ in Liga Campionilor! Real – City, marele „șoc“

13:25, 15.03.2024 - Cu puțin timp in urma s-a terminat tragerea la sorți a sferturilor de finala din UEFA Champions League. Toate cele patru duble manșe se anunța deosebit de disputate, dar capul de afiș va fi Real Madrid și Manchester City. De asemenea, s-a stabilit și traseul virtual pana la marea finala de la Londra.…

Barcelona - Napoli, duel tare in returul optimilor de finala din Liga Campionilor

13:20, 12.03.2024 - Barcelona și Napoli se intalnesc marți in manșa secunda a optimilor de finala ale UEFA Champions League. Meciul se joaca pe Estadi Olimpic Lluis Companys, din Barcelona și incepe de la scorul de 1-1, inregistrat in tur. Site-ul oficial UEFA prezinta echipele probabile. Returul incepe practic de la…

Champions League: Barcelona vs Napoli - Duel de totul sau nimic in Catalonia

10:20, 12.03.2024 - Barcelona - Napoli, meci contand pentru mansa a doua a optimilor de finala din Liga Campionilor, este programat, marti, 12 martie, de la ora 22:00, pe Estadi Olimpic Lluis Companys, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.


Ce parere ai despre aceasta stire?