Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un român, cel mai bun chef bucătar din Italia

Publicat:
Un român, cel mai bun chef bucătar din Italia

marcheaza reușita a unui bucatar roman de excepție, la un eveniment de prestigiu, care a avut loc acum doua zile, in cadrul celei  de-a 17-a ediție a galei dedicate excelenței in arta gastronomica de la Milano.  Un eveniment foarte important, dedicat celor mai buni bucatari. In cadrul acestui eveniment critici culinari de renume și proprietari de restaurante cu trei stele Michelin au declarat un bucatar roman drept cel mai bun bucatar din Italia. Lucru excelent pentru reputația țarii. , jurat in emisiunea Chefi la Cuțite de la Antena 1 a caștigat premiul pentru…

Citeste articolul mai departe pe cotidianul.ro…  

Sursa articol si foto: cotidianul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chef Zaki, jurat in ’’Chefi la cutițe’’ de la Antena 1, cel mai bun bucatar din Italia

13:40, 24.04.2024 - Luni, 22 aprilie, a avut loc cea de-a 17-a ediție a galei dedicate excelenței in arta gastronomica de la Milano, un eveniment foarte important, de prestigiu, dedicat celor mai buni bucatari. In cadrul acestui eveniment, critici culinari de renume și proprietari de restaurante cu trei stele Michelin…

Juratul Chefi la cuțite, Richard Abou Zaki, desemnat cel mai bun Chef din Italia la gala de la Milano dedicata excelenței in gastronomie

15:25, 23.04.2024 - Chef Richard Abou Zaki a primit ieri, la Milano, in cadrul galei Identita Golose – Le Guide Ristoranti 2024, premiul pentru cel mai bun Chef din Italia. Cea de-a 17-a ediție a galei dedicate excelenței in arta gastronomica a premiat tinerele talente in domeniul culinar cu varste sub 40 de ani, Chef…

Detaliul surprinzator care s-a aflat despre noii jurați Chefi la Cuțite. Chiar Catalin Scarlatescu i-a dat de gol: „Din tinerețe”

09:05, 29.03.2024 - Orlando Zaharia, Ștefan Popescu, Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner formeaza noua echipa a juraților show-ului culinar Chefi la Cuțite de la Antena 1. Catalin Scarlatescu a vorbit deschis despre relația pe care o are cu cei patru colegi din industrie. Ce a dezvaluit despre unul dintre ei: „Din tinerețe”.…

Lacramioara Pintilie a adus cutitul de aur la Resita

13:50, 21.03.2024 - CARAS-SEVERIN – Rulada de iepure cu ierburi aromate l-a facut pe chef Richard Abou Zaki sa-i ofere cuțitul de aur in ediția 3 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 20 martie 2024. Aceasta are posibilitatea sa mearga direct in battle-uri! Lacramioara si-a deschis la Resita, chiar in aceasta luna, o cofetarie…

Noul sezon Chefi la cuțite vine cu reguli noi pentru jurați! Ce se intampla in sezonul 13, la confruntarile pe echipe

10:50, 11.03.2024 - Sezonul 13 al celui mai apreciat cooking show din Romania, Chefi la cuțite, care va avea premiera maraton pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30, la Antena 1, vine cu reguli noi in bucatarie, care vor da o noua dimensiune competiției.

Ce s-a intamplat in primele zile de filmare pentru Chefi la cuțite sezonul 13! Ce a dezvaluit Chef Alexandru Sautner

12:35, 06.03.2024 - Cel mai apreciat cooking show din Romania, Chefi la cuțite, vine la Antena 1 cu rețeta plina de surprize a celui de-al 13-lea sezon, care va avea premiera maraton pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30.

Cand incepe „Chefi la cuțite”, sezon 13. Noi reguli, dupa ce jurații au fost inlocuiți in show-ul culinar de la Antena 1

10:40, 04.03.2024 - Așteptarea a luat sfarșit! Antena 1 a anunțat cand incepe „Chefi la cuțite”, sezon 13. De asemenea, noi reguli vor fi in show-ul culinar, dupa ce Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu și Florin Dumitrescu au fost inlocuiți.Cel mai apreciat cooking show din Romania, „Chefi la cuțite”, vine la Antena 1 cu…

Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru noi jurați Chefi la cuțite, premiat in Italia pentru restaurantul inaugurat recent

10:20, 29.02.2024 - Dupa succesul obținut cu primul restaurant inaugurat in Italia, Retroscena, care i-a adus o stea Michelin la numai 8 luni de la deschidere, Chef Richard Abou Zaki iși continua impresionantul parcurs in industria culinara, imbogațindu-și palmaresul cu una dintre cele mai importante distincții italiene…


Ce parere ai despre aceasta stire?