Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un copil din Texas s-a născut fără piele pe cea mai mare parte a corpului - Probabilitatea este de 1 la 10.000

Publicat:

Un copil din statul american Texas s-a nascut fara piele pe cea mai mare parte a corpului, conform preluat de Agerpres.
Baietelul, Ja'bari Gray, a venit pe lume la 1 ianuarie in San Antonio si a cantarit la nastere doar 1,36 kilograme, potrivit San Antonio Express-News.

Corpul lui este lipsit in mare parte de piele, cu exceptia capului si a unor zone de pe membrele inferioare, iar pleoapele ii sunt sudate.

Medicii l-au invelit intr-un stat protector care trebuie schimbat frecvent si i-au aplicat unguente topice pentru reducerea riscului de infectie.…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Batranul care și-a indeplinit visul la 106 ani. Alfred a sarit cu parașuta: „Toata lumea este mai capabila decat crede”

17:01, 13.05.2024 - Povestea lui Alfred BlaschkePentru Alfred Blaschke, saltul cu parașuta a reprezentat nu doar o modalitate de a sarbatori evenimente importante din viața familiei sale, cum ar fi absolvirea colegiului a nepoților sai gemeni, ci și o oportunitate de a-și atinge un vis indrazneț. "Acesta a fost visul meu.…

Copil de 2 ani la spital dupa ce a cazut intr-un bazin cu apa in timp ce se juca cu alți copii, in Timiș

15:15, 27.04.2024 - Incident nefericit intr-o localitate din Timiș. Un copil in varsta de 2 ani a cazut intr-un bazin cu apa in timp ce se juca cu alți copii. Baiețelul a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Minuni in infern! O fetița a venit pe lume dupa ce mama ei a intrat in moarte cerebrala. „Chiar daca a supraviețuit, acest copil s-a nascut orfan”

09:45, 23.04.2024 - Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

Bebelușul care s-a nascut cu toți dinții. Cum arata micuța și ce au spus medicii despre cazul de-a dreptul uimitor

12:15, 27.03.2024 - Recent, un videoclip postat in mediul online a devenit viral dupa ce o mama a dezvaluit intregii lumi cum arata bebelușul ei care s-a nascut cu dantura completa! Iata ce explicație au medicii pentru aceasta intamplare.

In coma din cauza unui fir de par crescut sub piele in zona inghinala. Șanse aproape zero de supraviețuire

19:11, 21.03.2024 - Un barbat din Texas, acum in varsta de 38 de ani, a supraviețuit in mod miraculos unei incercari medicale complicate, invingand șansele de 4% pe care medicii i le-ar fi dat, dupa ce au fost nevoiti sa il bage in coma.

Premiera la Spitalul Clinic Balți: Medicii au efectuat prima intervenție endoscopica unui copil de 12 ani

18:35, 27.02.2024 - Un copil de 12 ani cu colica renala pe partea dreapta a fost operat cu succes la spitalul din Balți. Aceasta intervenție endoscopica este o premiera medicala efectuata in nordul țarii, care a decurs cu succes iar pacientul primește tratament conservativ.

Un copil și-a pierdut viața dupa ce masina in care se afla s-a rasturnat

20:16, 17.02.2024 - O fata de 10 ani a murit dupa ce masina in care se afla s-a rasturnat in afara partii carosabile, soferul pierzand controlul volanului. Tragedia a avut loc sambata dupa amiaza pe DN7, pe raza comunei Vetel. Un barbat, de 42 de ani, din Deva, care conducea un autoturism din directia Deva-Ilia, a pierdut…


Ce parere ai despre aceasta stire?