Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un copil de 10 ani a disparut. Dupa 18 ore, mama lui fuge dupa un caine in padure, plangand! SOC!

Publicat:

O familie din Alabama a trecut prin momente cumplite când baietelul de 10 ani, care suferea de sindromul Down, a disparut. Timp de aproape 20 de ore înfioratoare, a fost de negasit.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un asistent de la Ambulanta Neamt și-a dat foc in masina, intr-o padure. Soția il daduse disparut

15:25, 27.03.2024 - Din motive inca necunoscute, barbatul a decis sa-si curme viata intr-un mod șocant. Sinucigașul avea 55 ani și era din Roman. Politia Neamt face investigatii. O descoperire socanta a fost facuta marți, 26 martie 2024, intr-o padure din apropierea satului Stejari, comuna Ion Creanga. Pe la ora 16.20,…

Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade, in padure. A fost gasit langa o manastire: "A avut puterea..."

19:20, 18.03.2024 - Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade. Micuțul a fost gasit in aceasta dupa amiaza, dupa zeci de ore de cautari. Fusese dat disparut ieri, dupa ce plecase din curtea unor rude.

Primele declarații ale tatalui lui Radu Ayan, micuțul disparut in Botoșani. Baiețelul și-a petrecut noaptea singur, in padure: "Dumnezeu mi l-a dat inapoi" 

18:10, 18.03.2024 - La scurt timp dupa ce și-a strans, din nou, copilul in brațe, tatal lui Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani care a disparut in judetul Botosani, a facut primele declarații. Barbatul a dorit sa le mulțumeasca tuturor pentru ajutorul oferit.

Un copil de 2 ani a DISPARUT la Tudora. Zeci de polițiști și TOATA lumea il cauta

16:20, 17.03.2024 - Un copil de 2 ani a DISPARUT la Tudora. Zeci de polițiști și TOATA lumea il cauta Un minor de 2 ani cautat de zeci de forte de ordine in comuna Tudora, dupa ce astazi, 17 martie, polițiștii botoșaneni au fost sesizați cu privire la dispariția unui minor de 2 ani, din comuna Tudora. Acesta se afla in…

Adolescentul disparut din Dambovița gasit in siguranța la ieșirea din padure! Situația a fost raportata autoritaților

00:00, 03.03.2024 - Un adolescent de 15 ani din judetul Dambovita a fost cautat, sambata, de politisti, pompieri, jandarmi si voluntari, dupa ce tatal sau a anuntat ca acesta a plecat de acasa spre o padure, existand suspiciunea ca s-ar putea pune in pericol. El a fost gasit la iesirea din padure, fiind examinat medical.…

Alerta copil disparut: un baiat de opt ani este cautat dupa ce a plecat sambata de acasa, in Constanța

18:15, 11.02.2024 - Un baiat de 8 ani a disparut, sambata seara,din municipiul Constanta, a anunțat Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, care solicita ajutorul populației pentru gasirea minorului.

Un copil de 4 ani a murit, dupa ce l-a lovit in cap un copac taiat chiar de tatal sau. Tragedia a avut loc intr-o padure din Prahova

14:05, 31.01.2024 - Un copil in varsta de 4 ani a murit, dupa ce l-a lovit in cap un copac taiat chiar de tatal sau. Tragedia a avut loc intr-o padure din județul Prahova. Iata cum s-a intamplat totul, dar și ce au transmis polițiștii!


Ce parere ai despre aceasta stire?