Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un boxer a murit încercând să slăbească trei kilograme (FOTO)

Publicat:

Boxerul scotian a murit la varsta de 20 de ani, dupa ce a suferit un atac de cord, scrie antena3.ro. Antrenorul sportivului a afirmat ca pugilistul incerca sa slabeasca 3 kilograme si de aceea folosea un strat gros de haine in timpul efortului fizic.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Ucrainenii fug de razboi! Zeci de barbați au murit incercand sa treaca granita spre Romania pe raul Tisa

17:10, 30.04.2024 - Ucrainenii fug de razboi! Zeci de barbați au murit incercand sa treaca granita spre Romania pe raul TisaIn jur de 30 de ucraineni au murit incercand sa treaca ilegal granitele Ucrainei si sa evite lupta in razboiul impotriva Rusiei care a inceput in 2022, a declarat purtatorul de cuvant al serviciului…

Fuga de razboi le-a adus sfarșitul. Cați barbați ucraineni au murit incercand sa treaca ilegal granița

10:30, 30.04.2024 - In jur de 30 de barbati ucraineni au murit in timp ce incercau sa treaca ilegal granita si sa evite sa lupte in razboiul cu Rusia, a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului de paza a frontierei, Andrii Demcenko, transmite marti Reuters.

Cați ucraineni au murit incercand sa treaca ilegal granita pentru a fugi de razboi. Cele mai multe victime, la frontiera cu Romania

09:50, 30.04.2024 - In jur de 30 de barbati ucraineni au murit incercand sa treaca ilegal granita pentru a evita sa lupte in razboiul cu Rusia, a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului de paza a frontierei Ucrainei, Andrii Demcenko. Cele mai multe decese s-au produs in timp ce traversau granița cu Romania.

Volei: A murit antrenorul legendar care a dus Steaua pana in finala Cupei Campionilor Europeni

09:35, 04.04.2024 - ”A murit legendarul Tanase Tanase!”, a anunțat miercuri la pranz clubul Steaua București pe pagina oficiala de Facebook: ”La 98 de ani, ne-a parasit cel mai mare antrenor pe care l-a avut voleiul romanesc. Tanase Tanase a stat pe banca tehnica in peste 2400 de partide oficiale in calitate de antrenor…

Xtra Night Show. Cristina Spatar iși dorește sa slabeasca. Cate kilograme și-a propus sa dea jos vedeta: „Ma straduiesc...”

10:40, 03.04.2024 - Chiar daca are o silueta de invidiat, Cristina Spatar spune ca iși dorește sa slabeasca. Vedeta a povestit ca s-a ingrașat cateva kilograme in timpul pandemiei de COVID-19, dar nu a reușit sa slabeasca de atunci, așa ca, a decis sa urmeze cu strictețe o dieta și sa faca sport.

A murit o legenda a baschetului romanesc

13:40, 28.03.2024 - Horatiu Giurgiu, legenda a baschetului romanesc, a murit la 85 de aniClubul Sportiv Dinamo a anuntat, joi, decesul profesorului Horatiu Giurgiu (85 de ani), o legenda a baschetului romanesc si a CS Dinamo.Antrenorul cunoscut de apropiati sub numele de alint "Bigu" a jucat la Dinamo in anii…

O studenta la medicina a recunoscut cum a reușit sa slabeasca 20 de kilograme in 3 luni. La ce metode a apelat

15:05, 15.03.2024 - O studenta la medicina din Ohio, Statele Unite ale Americii, a dezvaluit secretul care a ajutat-o sa slabeasca 20 de kilograme in doar 3 luni. Iata ce a povestit Jenna Sickler pe pagina sa de TikTok.


Ce parere ai despre aceasta stire?