Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ucrainenii fug de război! Zeci de bărbați au murit încercând să treacă graniţa spre România pe râul Tisa

Publicat:
Ucrainenii fug de război! Zeci de bărbați au murit încercând să treacă graniţa spre România pe râul Tisa

Ucrainenii fug de razboi! Zeci de barbați au murit incercand sa treaca granita spre Romania pe raul Tisa

In jur de 30 de ucraineni au murit incercand sa treaca ilegal granitele Ucrainei si sa evite lupta in razboiul impotriva Rusiei care a inceput in 2022, a declarat purtatorul de cuvant al serviciului de frontiera ucrainean pentru agentia de presa Ukrinform. Dintre acestia, 24 au murit incercand sa ajunga in Romania prin traversarea raului Tisa, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

"Unii si-au pierdut viata in timp ce incercau sa traverseze un rau de munte sau sa traverseze muntii", a…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zeci de ucraineni au murit la granița cu Ungaria și Romania, in incercarea de a scapa de mobilizare

11:26, 19.05.2024 - Cel puțin 30 de ucraineni au murit in incercarea de a scapa de serviciul militar. Ei s-au inecat in raurile de la granița Ucrainei cu Ungaria și Romania. Alți ucraineni au disparut in zonele montane din apropierea frontierei.

Sfarșit tragic pentru zeci de ucraineni. Au fugit de razboi, dar au murit inecați la granița cu Ungaria și Romania

22:21, 18.05.2024 - Cel puțin 30 de ucraineni au murit in incercarea de a scapa de serviciul militar. Ei s-au inecat in raurile de la granița Ucrainei cu Ungaria și Romania. Alți ucraineni au disparut in zonele montane din zona frontierei.

Cați ucraineni au murit in timp ce incercau sa treaca granita cu Romania pentru a scapa de razboi

14:11, 01.05.2024 - Salvamontiștii romani sunt chemați frecvent la operațiuni de recuperare a unor cetațeni ucraineni care și-au pus viața in pericol incercand sa fuga de razboiul din țara lor. In jur de 30 de barbati ucraineni au murit incercand sa treaca ilegal granita pentru a evita sa lupte in razboiul cu Rusia, a…

Fuga de razboi le-a adus sfarșitul. Cați barbați ucraineni au murit incercand sa treaca ilegal granița

10:30, 30.04.2024 - In jur de 30 de barbati ucraineni au murit in timp ce incercau sa treaca ilegal granita si sa evite sa lupte in razboiul cu Rusia, a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului de paza a frontierei, Andrii Demcenko, transmite marti Reuters.

Cați ucraineni au murit incercand sa treaca ilegal granita pentru a fugi de razboi. Cele mai multe victime, la frontiera cu Romania

09:50, 30.04.2024 - In jur de 30 de barbati ucraineni au murit incercand sa treaca ilegal granita pentru a evita sa lupte in razboiul cu Rusia, a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului de paza a frontierei Ucrainei, Andrii Demcenko. Cele mai multe decese s-au produs in timp ce traversau granița cu Romania.

Kremlinul pregatește riposta dupa noul ajutor american pentru Ucraina: Ce se va intampla daca ucrainenii vor primi rachete ATACMS

15:05, 24.04.2024 - Kremlinul a declarat miercuri ca Rusia isi va extinde si mai mult "zona-tampon" din interiorul Ucrainei, daca Kievul primeste de la Statele Unite rachete ATACMS cu raza de actiune mai lunga, care ii permit sa loveasca mai adanc in interiorul Rusiei, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Ucraina susține ca a identificat 511 suspecți de crime de razboi și a condamnat 81 de persoane

16:40, 29.02.2024 - Autoritațile ucrainene susțin ca au identificat 511 persoane suspectate de crime de razboi de la invazia Rusiei, din februarie 2022. S-au pronunțat 81 de condamnari, a declarat joi, la Kiev, procurorul general al Ucrainei, Andriy Kostin, noteazaMediafax. Informațiile au fost facute publice de catre…


Ce parere ai despre aceasta stire?