Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat a chemat un preot ca să îi sfințească mașina cumpărată recent - GALERIE FOTO

Publicat:

 Un barbat care și-a cumparat un autoturism a decis ca, pe lânga revizie, mașina are nevoie și de... o sfințire. Drept urmare, el a chemat un preot care a sfințit... motorul autoturismului.

Proprietarul mașinii, patronul unei societați comerciale din Târgu-Jiu, a imortalizat momentul și apoi a postat imaginile pe Facebook.

Internauții nu au stat pe gânduri, iar reacțiile au fost pe masura pozelor: 'Buna mașina. Ai chemat popa sa se roage sa porneasca', 'E ultimul model, merge cu busuioc'.

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Denisa, ademenita de un barbat in mediul online, prin metoda Loverboy. S-au cunoscut acum trei ani și nici in prezent nu ii da pace: „La prima intalnire...”

20:01, 08.05.2024 - Denisa susține ca traiește un coșmar de cand a vorbit pentru prima data cu un barbat cunoscut pe Facebook. Prima lor conversația a fost acum trei ani, iar de atunci, Eugen nu ii da pace tinerei. S-ar fi ajuns inclusiv la amenințari cu moartea.

Au spart o casa, au agresat proprietarul, și au plecat de la fața locului cu o mașina Bolt comandata prin aplicație!

16:11, 22.04.2024 - Doi tineri au spart o casa din Cluj-Napoca, au agresat proprietarul și au plecat de la fața locului cu o mașina Bolt, comandata prin aplicație. Cei doi au fost trimiși in judecata azi, dupa ce instanța Judecatoriei Cluj-Napoca a constatat legalitatea sesizarii instanței prin rechizitoriu. Rechizitoriul…

Barbat de 32 de ani din Unirea cercetat de polițiști dupa ce a condus o mașina. Ce au descoperit oamenii legii

11:20, 21.04.2024 - Barbat de 32 de ani din Unirea cercetat de polițiști dupa ce a condus o mașina. Ce au descoperit oamenii legii Barbat de 32 de ani din Unirea cercetat de polițiști dupa ce a condus o mașina. Ce au descoperit oamenii legii Un barbat de 32 de ani, din Unirea, a fost depistat de polițiști in timp ce conducea…

Intre tragedie și comedie. Cu proprietarul in arest la domiciliu, mașina fostului prefect de Gorj a fost implicata intr-un accident (FOTO)

09:25, 07.04.2024 - Mașina lui Dan Ilie Morega a fost implicata intr-un accident. De data aceasta, insa, fostul prefect aflat in arest la domiciliu nu se mai afla la volan. Autoturismul a fost lovit in timp ce se afla in parcare.Mașina de lux a baronului de Gorj era parcata pe o strada din Targu-Jiu.

Pistol letal cu glonț descoperit de polițiști in mașina unui barbat arestat pentru viol la Galați VIDEO

13:55, 30.03.2024 - Polițiștii din Galați au efectuat o percheziție asupra unui autoturism parcat pe o strada din oraș și au gasit un pistol letal cu glonț, care avea in incarcator cinci cartușe. Proprietarul mașinii, care in prezent se afla in arest, va fi cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Bruxelles vs Big Tech. Cine caștiga?

15:55, 26.03.2024 - Uniunea Europeana tocmai a anunțat investigații asupra Apple, Alphabet și Meta, in cadrul primelor masuri ale legii sale istorice privind piețele digitale. Apple și Alphabet, proprietarul Google, au fost acuzate de favorizarea propriilor magazine de aplicații, in timp ce Meta, proprietarul Facebook,…

Cadavrul unui barbat, gasit intr-un șanț, langa Soroca: O trecatoare a chemat poliția

12:31, 19.02.2024 - Cadavrul unui barbat de 40 de ani, din satul Tatarauca-Noua, a fost depistat intr-un șanț de scurgere a apei, la ieșirea din orașul Soroca. Corpul neinsuflețit a fost observat de o trecatoare, care a anunțat imediat poliția.

Prahova: un barbat retinut de politisti dupa ce a calcat intentionat cu masina un caine

01:50, 15.02.2024 - Un barbat din judetul Prahova a fost retinut de politisti, sub acuzatia de uciderea animalelor cu intentie, fara drept, dupa ce a lovit intentionat cu autoturismul un caine, informeaza news.ro. ”La data de 14 februarie a.c., politistii din cadrul Biroului pentru Protectia Animalelor Prahova au retinut…


Ce parere ai despre aceasta stire?