Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ULTIMA ORĂ! Accident lângă Dedeman; un Ford s-a răsturnat

Publicat:


Accident pe șoseaua de centura a Focșaniului, in dreptul Lukoil, langa Dedeman. de Buzau a „mușcat“ acostamentul și a acroșat o duba , dupa care s-a rasturnat. Nu sunt victime.


Citeste articolul mai departe pe monitorulvn.ro…  

Sursa articol: monitorulvn.ro


Stiri pe aceeasi tema

Camion rasturnat langa o benzinarie, pe drumul spre Pecica

15:00, 07.05.2024 - Un camion s-a rasturnat in jurul orei 14:30 langa benzinaria Lukoil, intre Arad și Pecica. Nu se știe din ce motiv s-a produs incidentul rutier,... The post Camion rasturnat langa o benzinarie, pe drumul spre Pecica appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Coliziune intre doua autoturisme petrecuta in zona Dedeman, din Alba Iulia

22:41, 25.04.2024 - Pompierii din Alba Iulia au intervenit cu doua autospeciale, 1 x ASAS și 1 x EPA pentru asigurarea masurilor specifice la un accident rutier. „Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea masurilor specifice la un accident rutier produs pe raza Municipiului Alba Iulia, zona Dedeman.…

(FOTO) Accident pe E85, la Poșta Calnau

12:10, 23.04.2024 - Trafic dirijat pe DN2E85, in jurul pranzului, in localitatea Poșta Calnau, in urma accident rutier. ,,Din primele date ar fi vorba de o coliziune intre 3 autovehicule implicate. La acest moment 2 persoane sunt evaluate medical.” , transmite IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Accident pe centura Aradului. Un camion s-a rasturnat intr-o curba langa Metro

13:16, 20.04.2024 - Cu doar cateva zeci de minute in urma, s-a produs un accident pe centura Aradului.  Un camion s-a rasturnat chiar intr-o curba, in  apropiere de... The post Accident pe centura Aradului. Un camion s-a rasturnat intr-o curba langa Metro appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident langa Mihailești, pe DN2E85: un pieton a murit

07:45, 01.04.2024 - Un barbat de 52 de ani a murit, in noaptea de duminica spre luni, pe DN2E85, in afara localitații Mihailești, județul Buzau, dupa ce a fosst lovit de o mașina condusa de un tanar de 24 de ani, din Ialomița.

FOTO ACCIDENT la Rapa Roșie, langa Sebeș: Doua persoane s-au rasturnat cu ATV-ul, iar una a ajuns la spital

18:20, 03.03.2024 - FOTO ACCIDENT la Rapa Roșie, langa Sebeș: Doua persoane s-au rasturnat cu ATV-ul, iar una a ajuns la spital ACCIDENT la Rapa Roșie, langa Sebeș: Doua persoane s-au rasturnat cu ATV-ul, iar una a ajuns la spital Un accident a avut loc duminica dupa-masa, la Rapa Roșie, in apropiere de Sebeș, unde doua…

Barbat de 55 de ani ranit, dupa ce s-a rasturnat cu autoturismul in zona giratoriului de la „Trei Poduri”

11:20, 01.03.2024 - Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, in jurul orei 10.00, la intrare in Municipiul Alba Iulia, zona giratoriului de la „Trei Poduri”. Un barbat ar fi ramas incarcerata dupa ce un autoturism s-a rasturnat. „Traficul rutier este ingreunat pe DN 1 , la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș, din cauza…

(FOTO) Trafic blocat. Grav accident la Cioranca, pe E85. Victime multiple

15:50, 15.02.2024 - Trafic blocat pe DN2E85, in Cioranca, in urma unui grav accident rutier produs in aceasta dupa-amiaza. ,,Din primele date, se pare ca este vorba de o coliziune intre 3 autovehicule. La acest moment, 4 persoane sunt evaluate medical.„ , anunța IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.


Ce parere ai despre aceasta stire?