Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UIMITOR! Cum a reusit aceasta tanara sa slabeasca de la 100 de kilograme la 40, in numai doi ani! Acum arata superb! (FOTO)

Publicat:

In 2010 tanara din imagine avea aproape 100 de kilograme si simtea ca e cea mai grasa fata din liceu. In doi ani de zile, cu sport si regim, adolescenta a ajuns sa cantareasca 58 de kilograme. Ea a pus cateva imagini pe internet pentru a le incuraja pe fetele care isi doresc sa slabeasca.
Cele mai bune plante intr-o cura de slabire 

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Din exterior pare doar un container vechi, dar așteapta sa vezi interiorul! Aceasta bunicuța merita toata stima

21:41, 25.04.2024 - Fa rai din ce ai. Exact așa a facut o bunicuța, care a reușit sa-și construiasca un camin uimitor folosind doar un container vechi. Este una dintre cele mai mici case, dar inauntru este uimitor. Cum a reușit o batranica sa faca o casa dintr-un container vechi De la exterior pare o casa mobila foarte…

Cum a reușit Minodora sa slabeasca 30 de kilograme și care este secretul ei pentru a se menține in forma

10:35, 16.04.2024 - Artista a inceput procesul de slabire in 2017. A facut o operație de micșorare a stomacului și a ținut dieta. Insa și-a pierdut mama in 2022, iar pierderea a afectat-o mult, incat s-a ingrașat din nou.Minodora a reușit sa dea jos 30 de kilograme in cateva luni, ajungand la de 68 de kilograme. Acum,…

Xtra Night Show. Cristina Spatar iși dorește sa slabeasca. Cate kilograme și-a propus sa dea jos vedeta: „Ma straduiesc...”

10:40, 03.04.2024 - Chiar daca are o silueta de invidiat, Cristina Spatar spune ca iși dorește sa slabeasca. Vedeta a povestit ca s-a ingrașat cateva kilograme in timpul pandemiei de COVID-19, dar nu a reușit sa slabeasca de atunci, așa ca, a decis sa urmeze cu strictețe o dieta și sa faca sport.

O studenta la medicina a recunoscut cum a reușit sa slabeasca semnificativ in doar 3 luni. La ce metode a apelat

15:35, 15.03.2024 - O studenta la medicina din Ohio, Statele Unite ale Americii, a dezvaluit secretul care a ajutat-o sa slabeasca considerabil in doar 3 luni. Iata ce a povestit Jenna Sickler pe pagina sa de TikTok.

O studenta la medicina a recunoscut cum a reușit sa slabeasca 20 de kilograme in 3 luni. La ce metode a apelat

15:05, 15.03.2024 - O studenta la medicina din Ohio, Statele Unite ale Americii, a dezvaluit secretul care a ajutat-o sa slabeasca 20 de kilograme in doar 3 luni. Iata ce a povestit Jenna Sickler pe pagina sa de TikTok.

Cum a reușit Claudia Iosif sa slabeasca intr-un timp scurt! Babs a trecut printr-o transformare spectaculoasa, dupa desparțirea de Dorian Popa: ”Am scapat de...” / FOTO

18:30, 03.03.2024 - Deși ultimele luni nu au fost deloc ușoare pentru ea din punct de vedere sentimental, Claudia Iosif a reșit sa ajunga la silueta pe care și-a dorit-o și a slabit intr-un timp scurt. Babs și-a dezvaluit secretul transformarii radicale prin care a trecut dupa desparțirea de Dorian Popa!

Uimitor ce a facut un dezvoltator cu un avion Boeing 737: 'Vreau ca oamenii sa experimenteze 'efectul wow'

04:41, 22.02.2024 - Situata in varful unei stanci de pe insula indoneziana Bali, la 150 de metri deasupra nivelului marii, superba locație numita Private Jet Villa by Hanging Gardens este probabil cel mai frumos avion Boeing 737 transformat din lume. Transformarea avioanelor pensionate nu este ceva nou. Le-am mai vazut…

Ce dieta a ajutat-o pe Cristina Spatar sa slabeasca 17 kilograme. Artista a urmat un plan alimentar strict

16:41, 01.02.2024 - Cristina Spatar se mandrește cu o silueta de invidiat, insa puțini știu ca o dieta a ajutat-o sa slabeasca 17 kilograme și sa ajunga la formele dorite. Artista a dezvaluit, pas cu pas, planul alimentar de care a ținut cont.


Ce parere ai despre aceasta stire?