Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Turkish Airlines îşi suspendă zborurile către trei oraşe irakiene

Publicat:

Compania aeriana turca a anuntat marti ca a suspendat provizoriu zborurile catre trei orase din Irak, a doua zi dupa declansarea de catre Bagdad a unei ofensive pentru recucerirea Mosul, fief al gruparii (SI), in nordul tarii, relateaza AFP,

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zboruri directe de pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav catre marile orașe din Europa

12:41, 15.04.2024 - Ministrul Dezvoltarii, Adrian Vestea, anunța ca vor fi realizate noi rute pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav. Aeroportul brașovean va fi legat de orașe importante din Europa și Asia. Zborurile vor incepe la vara.

Decizie radicala a Lufthansa și Austrian Airlines: Zborurile spre Teheran, suspendate pana pe 18 aprilie

07:25, 13.04.2024 - "Din cauza situatiei actuale, Lufthansa isi suspenda zborurile spre Teheran pana joi 18 aprilie inclusiv, dupa o evaluare atenta" a situatiei, a declarat un purtator de cuvant al Lufthansa."Compania nu mai foloseste nici spatiul aerian iranian", a adaugat el.Grupul german anuntase miercuri suspendarea…

Decizia Lufthansa si Austrian Airlines cu privirile la zborurile spre Teheran

04:35, 13.04.2024 - Compania aeriana germana Lufthansa si filiala sa Austrian Airlines au anuntat vineri suspendarea zborurilor spre Teheran pana pe 18 aprilie, si nu mai folosesc spatiul aerian iranian, din cauza tensiunilor din Orientul Mijlociu, noteaza AFP, citat de AGERPRES.

Ryanair va relua zborurile catre Tel Aviv incepand cu luna iunie

07:00, 05.04.2024 - Compania aeriana europeana low-cost Ryanair a anunțat joi ca va reincepe zborurile catre Tel Aviv incepand cu data de 3 iunie, cu un program de 40 de zboruri saptamanale. Aceasta decizie vine in urma redeschiderii unui terminal la principala poarta internaționala din Israel. Conform informațiilor furnizate…

Un sobolan perturba zborurile companiei aeriene nationale din Sri Lanka, aflata in dificultate

14:01, 27.02.2024 - Compania aeriana nationala din Sri Lanka a anuntat marti ca un sobolan a tinut la sol timp de trei zile unul dintre avioanele sale Airbus. Evenimentul a provocat intarzierea mai multor zboruri si a suscitat ingrijorari legate de imaginea oferita viitorilor investitori.

O mare companie aeriana din SUA va relua zborurile catre Israel

21:50, 22.02.2024 - Compania aeriana United Airlines a anunțat ca intenționeaza sa reia zborurile catre Israel luna viitoare. Legatura SUA-Israel a fost suspendata in octombrie dupa atacul Hamas. Avioanele vor face escala in Europa.

TAROM a reluat zborurile zilnice catre SUA din 1 februarie / Cat costa cursele București - New York și București - Miami, cu escala, cu bagaje si taxe incluse

17:10, 07.02.2024 - Compania aeriana romana a anunțat ca a reluat zborurile catre Statele Unite ale Americii incepand cu 1 februarie 2024, iar pretul biletelor pornesc de la 608 euro pentru o calatorie dus-intors, cu bagaje si taxe incluse.

Compania aeriana care reia zborurile catre Statele Unite ale Americii. Prețul de pornire al biletelor

10:50, 07.02.2024 - Vești bune pentru romani! O cunoscuta companie aeriana a anunțat ca va relua zborurile catre Statele Unite ale Americii. Potrivit datelor, in luna februarie 2024, prețul biletelor pornește de la 608 euro pentru o calatorie dus-intors, cu bagaje și taxe incluse.


Ce parere ai despre aceasta stire?