Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tudose: România deține funcția de vicepreședinte la Organizația Mondială a Turismului

Publicat:

"Avem doua vești bune! In primul rand, avem manuale! Chiar le avem! Este prima data, in ultimii ani, cand avem manuale.

A doua veste buna, aflata in timp real, este ca de astazi, Romania deține funcția de vicepreședinte la Organizația Mondiala a Turismului. Felicitari domnului ministru Dobre care se afla acolo și a reușit aceasta performanța", a zis premierul.

[citeste si]

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nucșoara, selectata Ministerul Economiei pentru concursul Best Tourism Villages 2024

16:55, 26.04.2024 - Ruta satelor tradiționale turistice din Romania, dezvoltata la nivel național de catre Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismulu, se largește cu urmatoarele sate, participante la concursul Best Tourism Villages 2024, lansat de Organizatia Mondiala a Turismului: Nucșoara (județul Argeș),…

Dumitru Silvestru-Șoșoaca refuza sa fie suspendat de soție din funcția de prim-vicepreședinte al SOS Romania

10:26, 19.02.2024 - Senatoarea Diana Sosoaca si-a suspendat sotul din functia de prim-vicepresedinte al SOS, motivand ca decizia a fost luata pentru a-l putea „scoate din ghearele serviciilor care l-au inconjurat”. Dumitru Silvestru-Sosoaca o acuza pe soția sa de actiuni abuzive și susține ca decizia este ilegala.

Diana Sosoaca s-a suparat pe sot si l-a suspendat din functia de prim-vicepresedinte. Silvestru Sosoaca: "Am aflat din presa"

21:26, 18.02.2024 - Diana Sosoaca s-a suparat pe sot si l-a suspendat din functia de prim-vicepresedinte pe care Silvestru Sosoaca o ocupa in partid. Mai mult, presedinta SOS Romania nici nu l-a anuntat, iar acesta a aflat din presa.

Diana Șoșoaca și-a suspendat soțul din funcția de prim-vicepreședinte al Partidului SOS: ”Pentru a-l scoate din ghearele serviciilor, a trebuit sa-l suspend”

10:50, 18.02.2024 - Liderul partidului SOS Romania, Diana Șoșoaca, a anunțat ca l-a suspendat din funcția de prim-vicepreședinte al organizației pe Dumitru Silvestru Șoșoaca, soțul ei. Ea spune ca deși el e suparat de decizie, raman o familie și a facut asta pentru a-l salva de serviciile secrete.”Pentru a putea salva…

Diana Șoșoaca, dupa ce și-a suspendat soțul din funcția de prim-vicepreședinte al SOS Romania: „Și eu aș fi fost suparata”

10:25, 18.02.2024 - Liderul partidului extremist SOS Romania, Diana Șoșoaca, a anunțat ca l-a suspendat din funcția de prim-vicepreședinte al organizației pe Dumitru Silvestru Șoșoaca, soțul ei. Ea spune ca deși el e suparat de decizie, raman o familie și a facut asta pentru a-l salva de serviciile secrete. ”Pentru a putea…

PSD Argeș: Marius Pirvu a fost investit in funcția de subprefect al județului Argeș

11:25, 09.02.2024 - „La ceremonie au fost prezenți Ion Minzina , președinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș, Adrian Dumitru BUGHIU , vicepreședinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș, deputatul Nicolae Georgescu , vicepreședinte PSD Argeș, Cristi Puiu, administrator public al județului, subprefectul Bogdan…


Ce parere ai despre aceasta stire?