Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie la Timişoara. Două persoane au fost găsite decedate în propriul apartament

Publicat:
Tragedie la Timişoara. Două persoane au fost găsite decedate în propriul apartament

Descoperire tragica in zona Girocului, unde o mama si fiul ei au fost gasiti morti in apartament. Alarma au dat-o vecinii dupa ce nu au mai vazut-o pe femeie in ultimele zile. Salvatorii de la ISU si oamenii legii de la IPJ Timis au sosit la fata locului, au intrat in casa si au dat ... The post Tragedie la Timisoara. Doua persoane au fost gasite decedate in propriul apartament appeared first on deBanat.ro - spune realitatea! .

Citeste articolul mai departe pe debanat.ro…  

Sursa articol si foto: debanat.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire dramatica. Cinci persoane gasite moarte in casa: „Au fost ucise”

09:30, 24.04.2024 - Trupurile a cinci persoane, printre care doi copii, au fost gasite fara viața intr-o casa. Potrivit poliției, este vorba de o crima: „Au murit in mod violent”. Investigațiile sunt in curs de desfașurare.

Apartament cuprins de flacari in Braila. Doua persoane inconștiente gasite in locuința, se fac manevre de resuscitare

13:50, 22.04.2024 - Incendiu puternic intr-un bloc din orașul Braila. Un apartament aflat la etajul doi a fost cuprins de flacari. Doua persoane au fost gasite inconștiente de pompieri. Toți locatarii au fost evacuați.

Inca o tragedie rutiera! O persoana a murit pe Calea Aradului

20:00, 30.03.2024 - Un barbat in varsta de 57 de ani, a condus un autoturism pe banda I dinspre sensul Mahle inspre municipiul Timișoara, iar la un moment dat a intrat in coliziune cu un autoturism, care circula pe același sens de deplasare, condus de o femeie in varsta de 47 de ani. Din nefericire, in urma impactului…

TRAGEDIE PE AUTOSTRADA DIN BAVARIA Doua persoane decedate și 27 ranite in accident in lanț

10:05, 25.03.2024 - Dupa aproximativ 30 de minute, a avut loc un al treilea accident, in care au fost implicate trei mașini și doi oameni au fost raniți. The post TRAGEDIE PE AUTOSTRADA DIN BAVARIA Doua persoane decedate și 27 ranite in accident in lanț first appeared on Informatia Zilei .

Descoperire macabra in SUA. Ramașițele incinerate a cel puțin 30 de persoane, gasite intr-o casa inchiriata

10:31, 18.02.2024 - Ramașițele incinerate a cel puțin 30 de persoane au fost gasite intr-o locuința in care a stat un fost proprietar al unei case de pompe funebre. Tot acolo a fost ținut corpul unei femei decedate intr-un dric, timp de doi ani.

Descoperire șocanta intr-o locuința din Vaslui. Trei persoane, gasite decedate, de cateva zile, in propria casa

13:25, 10.02.2024 - Polițiștii au facut o descoperire șocanta intr-o comuna din județul Vaslui. Trupurile a trei persoane decedate au fost gasite chiar in propria locuința. Nu se știe caua exacta a morții, iar anchetatorii au inceput cercetarile pentru a afla ce s-a intamplat.

Alarma de incendiu intr-un camin din Complexul Studentesc din Timișoara, sambata dimineața! Zeci de studenți, evacuați

16:05, 03.02.2024 - S-a dat alarma sambata dimineata in campusul universitar din Timisoara, dupa ce un incendiu s-a produs intr-unul dintre camine, scrie Opinia Timisoarei.Stundentii care locuiesc in 14C au vazut fum iesind din baia de la etajul al doilea si au sunat imediat la numarul de urgenta 112.La fata locului au…

Alarma de incendiu intr-un camin din Complexul Studentesc din Timișoara, sambata dimineața! Zeci de studenți, evacuați

12:21, 03.02.2024 - S-a dat alarma sambata dimineata in campusul universitar din Timisoara, dupa ce un incendiu s-a produs intr-unul dintre camine, scrie Opinia Timisoarei.Stundentii care locuiesc in 14C au vazut fum iesind din baia de la etajul al doilea si au sunat imediat la numarul de urgenta 112.La fata locului au…


Ce parere ai despre aceasta stire?