Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE LA SATU MARE O tânără de 20 de ani s-a aruncat de pe clădirea IPL

Publicat:
TRAGEDIE LA SATU MARE O tânără de 20 de ani s-a aruncat de pe clădirea IPL

 Sfarșit tragic pentru o tanara de 20 de ani din Medieșu Aurit, . The post TRAGEDIE LA SATU MARE O tanara de 20 de ani s-a aruncat de pe cladirea IPL first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vecinii sunt panicați EXCLUSIV VIDEO: DUPA UN SCANDAL – O femeie din Cicirlau a aruncat benzina in curte și a dat foc

21:50, 16.04.2024 - A fost scandal mare intre o femeie și concubinul acestuia intr-o gospodarie din Cicarlau. ”Ieșita din minți” femeia a aruncat benzina in curte și a dat foc. Polițiștii au intervenit iar o ambulanța a transportat-o la spitalul de psihiatrie. The post Vecinii sunt panicați EXCLUSIV VIDEO: DUPA UN SCANDAL…

TRAGEDIE LA SATU MARE Femeie inecata in Someș, scoasa din apa la Podul Galben

11:50, 16.04.2024 - Duminica, 14 aprilie, in jurul orei 17.00, un echipaj de cautare-salvare din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare a intervenit cu o barca pneumatica ... The post TRAGEDIE LA SATU MARE Femeie inecata in Someș, scoasa din apa la Podul Galben first appeared on Informatia Zilei .

TRAGEDIE IN FOTBAL Mattia Giani, fotbalistul de 26 de ani, moare pe teren din cauza unui infarct

11:45, 16.04.2024 - In același timp, duminica dupa-amiaza, colegul sau de echipa de la Roma, Evan Ndicka, s-a prabușit și el in timpul meciului din Serie A cu Udinese The post TRAGEDIE IN FOTBAL Mattia Giani, fotbalistul de 26 de ani, moare pe teren din cauza unui infarct first appeared on Informatia Zilei .

TRAGEDIE PE DRUM Copac cazut peste mașina cu 5 copii intre Bistrița și Vatra Dornei

10:00, 29.03.2024 - Pompierii militari sunt deja la locul accidentului pentru a indeparta copacul care a cazut peste mașina. The post TRAGEDIE PE DRUM Copac cazut peste mașina cu 5 copii intre Bistrița și Vatra Dornei first appeared on Informatia Zilei .

TRAGEDIE Patru persoane gasite moarte intr-o locuința

10:45, 21.03.2024 - Potrivit informațiilor inițiale, cei patru au fost vazuți in viața pentru ultima oara vineri, 15 martie, iar niciunul dintre ei nu fusese raportat disparut anterior The post TRAGEDIE Patru persoane gasite moarte intr-o locuința first appeared on Informatia Zilei .

TRAGEDIE Mama condamnata la inchisoare pe viața dupa ce și-a lasat copilul singur 10 zile

12:30, 20.03.2024 - Deși femeia a susținut inițial ca a fost acasa sa aiba grija de fiica ei bolnava, investigațiile au aratat ca Jailyn a trait o saptamana infricoșatoare și singura, timp in care mama ei se bucura de vacanța. The post TRAGEDIE Mama condamnata la inchisoare pe viața dupa ce și-a lasat copilul singur 10…

TRAGEDIE IN LUMEA VOLEIULUI Ruxandra Dumitrescu a incetat din viața

10:30, 05.03.2024 - Moartea sa a lasat o adanca durere in comunitatea sportiva și a fost marcata de un omagiu solemn din partea celor care au cunoscut-o și au admirat-o. The post TRAGEDIE IN LUMEA VOLEIULUI Ruxandra Dumitrescu a incetat din viața first appeared on Informatia Zilei .

FOTBAL SATMAREAN Meciuri amicale de fotbal in județ la sfarșit de saptamana

19:26, 03.03.2024 - Cu o saptmana inainte de reluarea campionatului Ligii 3 la fotbal, Victoria Carei a jucat sambata un ultim meci de pregatire, la Tasnad cu Unirea, ocupanta locului 2 in Liga 4 satmareana.  The post FOTBAL SATMAREAN Meciuri amicale de fotbal in județ la sfarșit de saptamana first appeared on Informatia…


Ce parere ai despre aceasta stire?