Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Traficul feroviar a fost oprit și mai multe persoane au fost evacuate în urma unei avarii la rețeaua de gaze

Publicat:

Traficul feroviar a fost oprit miercuri aproximativ 50 de minute pe ruta Ploiești Sud – Urziceni și șase persoane au fost evacuate dupa o avarie la rețeaua de gaze produsa in zona , din Corlatești, județul Prahova, potrivit Mediafax.

Purtatorul de cuvant al ISU Prahova, , a declarat miercuri ca la locul avariei, produsa la un branșament de gaze din zona din localitatea prahoveana Corlatești, au fost mobilizate un echipaj de stingere și unul de prim ajutor.

Citește și: Un barbat a murit intr-un incendiu produs intr-un cartier de case din Geoagiu

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cluj: Un autocamion a ramas blocat pe o trecere peste calea ferata. Traficul feroviar a fost oprit in zona

16:20, 21.04.2024 - Un autocamion a ramas blocat pe trecerea la nivel cu calea ferata de pe strada Fabricilor din Baciu. Pentru a inlatura ansamblul de vehicule, blocat pe liniile de tren, a fost necesara intevenția pompierilor din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca.Pentru a evita orice posibilitate a producerii unui…

Incendiu intr-un bloc: 20 de persoane au evacuate la Ploiești

10:35, 14.04.2024 - 10 persoane au fost evacuate de pompieri și 10 au ieșit singure din apartamente, duminica dimineața, dupa un incendiu cu degajare mare de fum, care a izbucnit intr-un bloc din Ploiești, județul Prahova.

Trafic feroviar oprit in Chiajna. Mai multe trenuri afectate

09:21, 03.04.2024 - Traficul feroviar este oprit, miercuri dimineața, in Chiajna din cauza unui deranjament la sistemul de alimentare cu energie electrica a liniei de contact. Mai multe trenuri de calatori staționeaza in garile Bucureștii Noi, București Nord și Gradinari. Compania CFR SA anunța ca traficul feroviar…

Trafic feroviar oprit in Chiajna din cauza unei defecțiuni. Mai multe trenuri de calatori, afectate

09:20, 03.04.2024 - Traficul feroviar este oprit, miercuri dimineața, in Chiajna din cauza unui deranjament la sistemul de alimentare cu energie electrica a liniei de contact. Mai multe trenuri de calatori staționeaza in garile Bucureștii Noi, București Nord și Gradinari.

Miros suspect la etajele superioare ale unui bloc din Ploiesti: 8 persoane au fost evacuate

22:51, 18.03.2024 - Pompierii din Ploiesti intervin, luni seara, la un bloc din oras, unde a fost semnalat un miros suspect, iar trei persoane au avut nevoie de ingrijirile medicilor. 8 perosoane au fost evacuate. ”Miros suspect pe casa scarii intre etajele 6-7 din cadrul unui bloc de tip P+8 din municipiul Ploiesti,…

Trafic feroviar oprit intre stațiile Lunca Bradului și Rastolița, pentru indepartarea unui copac cazut

22:00, 07.03.2024 - Traficul feroviar este oprit, joi seara, intre stațiile Lunca Bradului și Rastolița. Se intervine cu o drezina pantograf pentru indepartarea unui arbore cazut pe firul de contact, anunța Compania Nationala de Cai Ferate “CFR” SA.

CFR lovește din nou: Trafic feroviar oprit intre Chiajna și Gradinari din cauza unei defecțiuni la linia de contact

11:01, 03.03.2024 - Traficul feroviar este oprit, duminica, intre Chiajna și Gradinari din cauza unei defecțiuni la linia de contact, a anunțat compania CFR SA. Trenurile vor staționa temporar in garile Chiajna, Bucureștii Noi și Gradinari.

Accident in Mehedinți: Patru persoane ranite, traficul oprit pe DN 67

15:45, 18.02.2024 - Patru persoane au fost ranite in urma unui accident care s-a petrecut duminica in localitatea Cocorova, județul Mehedinți. In evenimentul rutier au fost implicate doua mașini, potrivit Centrului Infotrafic al Inspectoratului General al Poliției Romane, potrivit Agerpres.La locul evenimentului…


Ce parere ai despre aceasta stire?