Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Traficul din Cluj-Napoca, prin ochii lui George Trif (USR). Ce soluții propune pentru descongestionarea lui?

Publicat:
Traficul din Cluj-Napoca, prin ochii lui George Trif (USR). Ce soluții propune pentru descongestionarea lui?

Cluj-Napoca are proiecte restante in ceea ce privește traficul. In oraș exista legaturi intre cartiere care nu s-au facut și de care ar fi nevoie pentru descongestionarea traficului, a precizat (USR), candidat al pentru din Cluj-Napoca, pentru monitorulcj.ro.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol si foto: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Daniel Blaga (USR) propune o Platforma de consultanța publica permanenta la nivelul administrației targoviștene

21:50, 26.04.2024 - Deputatul USR, Daniel Blaga, candidat al Alianței Dreapta Unita pentru primaria Targoviște, propune crearea unei  platforma de consultanța publica permanenta in care cetațenii municipiului sa poata sa iși exprime opinia sau votul cu privire la deciziile administrative importante. “Te-ai intrebat vreodata…

George Trif (USR): „Lipsa scolilor din Cluj-Napoca genereaza trafic in oras si mult timp pierdut”

09:06, 25.04.2024 - Cluj-Napoca are cartiere noi in care dupa ani de zile s-au dat autorizatii pentru a incepe construirea unor scoli, a declarat George Trif (USR), candidat al Aliantei Dreapta Unita pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, pentru monitorulcj.ro.

George Trif (USR), despre lucrarile de modernizare de pe Kogalniceanu, Universitații și strazile adiacente: „Ar fi trebuit sa fie facute inca de acum 10 ani”

15:15, 24.04.2024 - Lucrarile de modernizare din centrul municipiului Cluj-Napoca de pe Kogalniceanu, Universitații și strazile adiacente ar fi trebuit sa fie realizate cu mult timp inainte, dar au fost amanate, a explicat George Trif (USR), candidat al Aliantei Dreapta Unita pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, pentru…

George Trif (USR): „Vreau ca in urmatorii ani sa punem capat proiectelor din Cluj cu santiere abandonate care se prelungesc”

12:55, 24.04.2024 - George Trif (USR), candidat al Aliantei Dreapta Unita pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, a vorbit pentru monitorulcj.ro despre cum noul sau mandat ar putea sa imbunatateasca viata clujenilor.

Alexandra Oana (USR): „Nici vorba de explozie de verde in Turda. Exista cartiere in care Primaria nu a ajuns vreodata cu investiții”

18:10, 22.04.2024 - Alexandra Oana (USR), candidata a Alianței Dreapta Unita pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, a vorbit pentru monitorulcj.ro despre problemele cu care se confrunta orașul Turda, in condițiile in care centrul a fost modernizat și spațiul verde a fost eliminat.

Un zid roman a fost descoperit la 4 metri adancime, in Cluj-Napoca, pe șantierul unui viitor parc. "Avem istoria sub ochii noștri"

10:40, 13.03.2024 - Descoperire impresionanta pe șantierul unui parc din Cluj-Napoca. In timpul sapaturilor, muncitorii au dat peste un zid vechi de 1.900 de ani. Ar fi vorba, spun arheologii, despre un zid roman, parte a fortificației romane Napoca. "Avem istoria sub ochii noștri", a punctat primarul Emil Boc, care da…

AUR Cluj despre problema cimitirului din Manaștur: Boc iși bate joc de clujeni!

22:00, 16.02.2024 - In cadrul unei conferințe de presa susținute in cursul zilei de vineri, 16 februarie, AUR Cluj-Napoca anunța faptul ca va condamna cu vehemența tactica mafiota prin care Primaria Cluj, condusa de eternul Emil Boc, iși bate joc de memoria clujenilor.             Consiliul Local gireaza și practica specula…


Ce parere ai despre aceasta stire?