Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Teodorovici: Creşterea economică de anul viitor va fi de peste 5%; PIB-ul României a crescut cu 34% faţă de 2016

Publicat:

Cresterea economica a Romaniei va fi si anul viitor de peste 5%, pentru ca exista foarte mare potential, dar vom propune si foarte multe masuri pe zona economica si pe evaziune fiscala, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ministrul , , potrivit Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

BNR traduce creșterea economica din Romania: E susținuta din consumul privat!

22:00, 17.04.2024 - Cresterea economica din T1 a fost susținuta de consumul privat, data fiind accelerarea puternica a vanzarilor din retail, arata BNR. Exportul net este insa posibil sa aiba un aport negativ marit, relateaza Ziarul Financiar.

FMI lovește in Guvernul Romaniei: Estimarile privind creșterea economica scad

16:35, 16.04.2024 - Fondul Monetar International (FMI) a revizuit in scadere estimarile privind cresterea economiei romanesti in acest an, de la 3,8% cat estima in octombrie, pana la 2,8%, arata cel mai nou raport "World Economic Outlook", publicat marti de institutia financiara internationala.

ANALIZA ECONOMICA Deprecierea leului a fost limitata de scaderea inflației

07:40, 13.04.2024 - Creșterea inflației din Statele Unite a inmulțit plasamentele in moneda americana și a depreciat activele considerate riscante, cum sunt monedele de la marginea zonei euro. The post ANALIZA ECONOMICA Deprecierea leului a fost limitata de scaderea inflației first appeared on Informatia Zilei .

Marcel Ciolacu, despre creșterea PIB-ului: ,,Dovada ca stabilitatea politica aduce stabilitate economica”

07:10, 12.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi la inceputul ședinței de Guvern ca produsul intern brut al țarii a crescut simțitor anul trecut, aceasta fiind ,,dovada cea mai buna ca stabilitatea politica la guvernare aduce stabilitate in economie.” De asemenea, șeful Guvernului a vorbit și despre scaderea…

INS a revizuit in sus creșterea economica a Romaniei din 2023, la 2,1%

10:35, 08.03.2024 - Institutul National de Statistica (INS) a revizuit in sus cresterea economica din 2023, la 2,1%, respectiv in jos pe cea din trimestrul IV al anului trecut, la -0,5%, conform datelor provizorii.

Mireasa - Capriciile iubirii. Laura și Cristian, planuri de viitor impreuna! Se gandesc sau nu cei doi concurenți la o casatorie: „Este cel mai important” / VIDEO

19:46, 13.02.2024 - In ediția din data de 13 februarie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Cristian și Laura au petrecut cateva momente de relaxare in jacuzzi. Au sau nu cei doi concurenți ai emisiunii de la Antena 1 planuri de viitor impreuna. Iata ce au discutat!

Cu cat ar ramane in mana romanii dupa creșterea salariului minim de la 1 iulie 2024

07:56, 13.02.2024 - Salariul minim pe economie urmeaza sa fie majorat la 3700 de lei incepand cu 1 iulie, ceea ce va conduce la o creștere a veniturilor disponibile pentru romani la sfarșitul fiecarei luni. Guvernul Romaniei se afla intr-o etapa cruciala referitoare la ajustarea salariilor și pensiilor. In prezent, Guvernul…

BCE: Noile previziuni privind inflatia si cresterea economica vor decide reducerea dobanzilor

09:26, 12.02.2024 - Noile previziuni ce urmeaza sa fie publicate in martie de Banca Centrala Europeana privind inflatia si cresterea economica vor fi esentiale pentru a decide cand va incepe scaderea dobanzilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?