Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tenis: Serena Williams și-a prezentat fiica pe Instagram

Publicat:

"V-o prezint pe " - jucatoarea americana de tenis , fost lider mondial, a dezvaluit miercuri, intr-un video postat pe Instagram, primele imagini cu fiica sa, nascuta pe 1 septembrie in Florida, informeaza AFP.

Sursa foto: (c) serenawilliams / Instagram
Absenta din circuit de la sfârșitul lui ianuarie, dupa victoria sa la , a dezvaluit în aprilie ca așteapta primul sau copil.

Mesajul jucatoarei care pe 26 septembrie va împlini 36 de ani este însoțit…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

GSP: Ce inseamna mesajul misterios scris de tenismenul Andrey Rublev pe camera, dupa victoria de la Madrid. FOTO

18:26, 06.05.2024 - Andrey Rublev (26 de ani, 8 ATP) a caștigat al doilea turneu Masters 1.000 din cariera, el impunandu-se la Madrid in fața lui Felix Auger-Aliassime (23 de ani, 35 ATP) cu 4-6, 7-5, 7-5. La final, rusul a scris un mesaj misterios pe camera televiziunii.

Simona Gherghe le sarbatorește zilele onomastice soțului și fiicei sale! Sfantul Gheorghe este o tradiție in familia lor: ”A patra generație...”

16:15, 23.04.2024 - Simona Gherghe iși sarbatorește fiica și șoțul! Astazi este ziua lor onomastica, astfel ca le-a transmis un mesaj impresionant. Se pare ca Sfantul Gheorghe este foarte important pentru ei, caci face parte din familia lor de multe generații! Mesajul prezentatoarei TV a fost o surpriza minunata pentru…

(foto) „Tati te iubește mult!”: Fiica lui Nicolae Botgros implinește astazi 6 anișori. Mesajul emoționant pe care i-l transmite maestrul

18:51, 05.04.2024 - Fiica maestrului Nicolae Botgros iși sarbatorește, astazi, ziua de naștere. Micuța implinește 6 ani, iar cu acest prilej, tatal sau i-a transmis un mesaj de felicitare, pe pagina sa de Facebook, scrie SHOK.md.

Gabriela Cristea, de urgența la spital cu fiica cea mare, Victoria. Ce s-a intamplat cu micuța: „Sunt destul de multe cazuri” / VIDEO

09:50, 01.04.2024 - Weekend-ul acesta nu a fost unul tocmai pe placul Gabrielei Cristea, iar asta pentru ca celebra prezentatoare TV de la Antena Stars a ajuns de urgența la spital cu fiica cea mare, Victoria. Iata ce s-a intamplat cu micuța, dar și cum se simte acum!

Danielle Collins a dat lovitura și a cucerit titlul la Miami

11:15, 31.03.2024 - Danielle Collins a castigat primul titlu WTA 1.000 din cariera sa, dupa ce a reusit sa o invinga in doua seturi, 7-5, 6-3, pe kazaha Elena Ribakina, numarul 4 mondial, in finala turneului de la Miami (SUA). Collins, ocupanta locului 53 in clasamentul WTA si finalista la Australian Open in 2022, a produs…

VIDEO Trump defileaza spre Casa Alba in ritm de invingator: a caștigat poate cea mai dificila zi electorala

10:40, 06.03.2024 - Donald Trump este aproape sigur de un nou „meci” cu Joe Biden dupa victoria sa triumfala in alegerile primare "Super Tuesday" impotriva rivalei sale republicane Nikki Haley, relateaza AFP, informeaza News.ro. Fostul presedinte, candidat la al doilea mandat in alegerile prezidentiale de la 5 noiembrie,…

Cum a reacționat Patrick Mouratoglou, dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep. Mesajul antrenorului de tenis a starnit un val de reacții pe internet: „Adevarul a invins”

09:45, 06.03.2024 - Dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a scris și un mesaj pentru victoria obținuta de sportiva noastra. Iata care a fost mesajul antrenorului, care a general un val de reacții in mediul online!


Ce parere ai despre aceasta stire?