Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TE VOR TRECE FIORII. Ecografii în care apar "chipuri" inexplicabile lângă pruncii nenăscuţi

Publicat:

Imaginea ecografiei a ingrozit-o pe mama care a vazut acasa un detaliu infricoșator. 

Femeia susține ca a observat acasa un detaliu straniu, care a pus-o pe ganduri. Acesta se afla chiar langa bebelușul ei, transmite realitatea.net.

Imaginea, care a fost postata de o rețea de socializare, a starnit mii de polemici. In timp ce unii susțineau ca langa micuț apare figura unui demon, existau și utilizatori care spuneai ca este vorba despre o sirena.

"Eu vad o sirena prietenoasa, toți ceilalți vad un demon. Suntem toți ciudați".

Acest caz infiorator insa nu este primul. Anul…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un avion rusesc și unul american, filmate unul langa celalalt deasupra Stramtorii Bering

09:10, 04.05.2024 - Un avion rusesc și unul american, unul langa celalalt, au fost filmate dintr-un bombardier nuclear al Moscovei . Imaginile au fost surprinse deasupra Stramtorii Bering, care desparte Rusia de Statele Unite.

Mierla care imita sirena mașinilor de poliție. Pasarea traiește intr-un copac de langa o secție din Marea Britanie

19:30, 11.04.2024 - O mierla a devenit vedeta in Marea Britanie, dupa ce a inceput sa imite sunetele emise de sirenele mașinilor de poliție. Pasarea a invațat melodia pe doua tonuri, in timp ce statea intr-un copac de langa sediul Politiei Rutiere din regiunea Thames Valley, informeaza BBC, citat de Agerpres.

Femeia care a fost ucisa și aruncata pe camp, langa autostrada, a vorbit cu sora ei inainte sa plece de acasa. Ce i-a spus: „Am primit un telefon...”

14:20, 11.04.2024 - Detalii tulburatoare ies la iveala in cazul femeii gasite ucise și abandonate pe un camp langa autostrada. Intr-un moment deosebit de tragic, se dezvaluie ca victima a purtat o conversație cu sora sa inainte de a pleca de acasa, oferind un ultim semn de viața inainte de dispariție. Ce i-a spus acesteia…

Loredana Toma se intoarce acasa cu doua medalii de aur de la Campionatele Europene de haltere

20:30, 16.02.2024 - Sportiva Loredana Toma a castigat, vineri, doua medalii de aur la Campionatele Europene de haltere de la Sofia, la categoria 71 kg. Toma a obtinut aurul la total, cu 241 kg, si la spuls, cu 114 kg, potrivit news.ro.La aruncat, Loredana Toma a terminat pe locul 4, cu 127 Kg, dupa ce a ratat…

Ciolacu s-a intalnit in Italia cu reprezentanți ai comunitații de romani și i-a indemnat sa se intoarca acasa: Poate va convingem

21:35, 14.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu i-a indemnat pe cetatenii romani aflati in Italia sa se intoarca acasa, admitand insa ca „suntem inca restanti in ceea ce priveste serviciile publice ale Romaniei, in ceea ce priveste sanatatea, in ceea ce priveste sistemul de invatamant”. „Daca nimeni niciodata nu si-a cerut…

Alerta privind o copila disparuta la Pucioasa! O fata de 12 ani a plecat de acasa și nu a mai revenit

18:45, 12.02.2024 - Este alerta in orașul Pucioasa și imprejurimi, dupa ce o copila de 12 ani a fost data disparuta luni dupa-amiaza. Fata a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Ingrijorata, familia a anunțat autoritațile pentru a o gasi pe minora. La data de de 12 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției…

Chinurile din care a trecut femeia din Slobozia, pe care medicii au trimis-o acasa din spital cu tratament pentru raceala, deși facuse infarct. Soțul ei: ”Zicea nu mai...”

09:50, 09.02.2024 - Un caz revoltator din Slobozia a starnit multe reacții controversate. O femeie care a facut infarct a fost externata de medici, dupa ce i s-a spus ca trebuie sa ia un tratament pentru raceala. Femeia a trecut prin chinuri groaznice, iar soțul ei a facut declarații ingrozitoare!

Barbat amenințat de fiul sau, care nu i-a permis sa plece de acasa

13:35, 06.02.2024 - Polițiștii au intervenit pentru salvarea unui barbat de 75 de ani, care era amenințat de fiul sau, in varsta de 46 de ani, acesta nepermițandu-i sa paraseasca locuința din Sectorul 5 al Capitalei.


Ce parere ai despre aceasta stire?