Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Taxa pe lacomie", principalul subiect de discutii la cel mai important eveniment pentru investitori din Europa Centrala si de Est

Publicat:

Taxa pe activele financiare ale bancilor, introdusa de la inceputul acestui an in Romania, a devenit principalul subiect de discutii al conferintei anuale Euromoney de la Viena, care anul acesta se desfasoara marti si miercuri, transmite (ZF).

Acum un an, la inceputul lui 2018, toti investitorii si bancherii care au venit la conferinta Euromoney de la Viena, cel mai important eveniment pentru investitori din Europa Centrala si de Est, discutau despre cresterea economica din Romania, de 7%, obtinuta fara dezechilibre macroeconomice mari, despre noi oportunitati de investitii…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kelemen Hunor, intrebarea zilei!

18:11, 23.04.2024 - Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca retragerea candidatului coalitiei PSD – PNL pentru Primaria Capitalei reprezinta o „balbaiala politica de neiertat”, situatie din care decurge intrebarea daca exista vreo strategie pentru viitorul Romaniei a coalitiei. „Este greu sa gasesti cuvinte la o…

Ce state Schengen au reintrodus controale temporare la frontiera. Creșterea numarului de migranti și a amenintarii teroriste, printre motive

09:10, 07.04.2024 - Uniunea Europeana se confrunta cu o crestere a numarului de sosiri legale si ilegale de migranti, astfel ca mai multe țari membre au anuntat reintroducerea de controale la frontierele lor in ceea ce este in mod normal un spatiu larg de libera circulatie, relateaza Reuters, citata de News.ro.Normele…

Romania 'lupta' contra risipei de mancare cu o aplicație mobila, dezvoltata de un start-up din Ungaria

03:10, 27.03.2024 - Start-up-ul Munch din Ungaria a lansat oficial pe piata din Romania aplicatia sa contra risipei de mancare. Alexandru Turcanu se va ocupa de vanzari pe plan local, anunța Ziarul Financiar, citeaza Mediafax.  Start-up-ul Munch din Ungaria, care a dezvoltat o aplicatie mobila ce ajuta la reducerea…

Autostrada Via-Carpathia va avea sute de kilometri pe teritoriul țarii noastre

07:15, 26.03.2024 - Tomasz Poreba, europarlamentar al partidului pentru Drept și Justiție (PiS), a adus in atenția publicului cel mai important coridor rutier de-a lungul frontierei estice a Uniunii Europene, in cadrul unei discuții privind proiectul Via Carpathia. La masa rotunda au participat reprezentanți importanți…

Prima țara din Europa care a decis sa elibereze vize Schengen pentru cetațenii ruși. Motivul pentru care vor tranzita Romania

03:00, 16.03.2024 - Este vorba despre Bulgaria, care așteapta ca cererile cetațenilor ruși sa fie procesate de catre angajații serviciului consular al Ambasadei Bulgariei la Moscova și al Consulatului General din Sankt Petersburg. Conform TASS, turiștii vor primi vize naționale pe termen scurt de tip C, eliberate pana…

Marcel Ciolacu, intalnire constructiva cu Karl Nehammer: Discuții despre securitatea si gestionarea frontierelor

16:21, 08.03.2024 - „O intalnire constructiva cu Karl Nehammer despre calea de urmat, in vederea construirii unei cooperari mai puternice, in special in ceea ce priveste securitatea si gestionarea frontierelor, inclusiv Ungaria si Balcanii de Vest. Imbunatatirea relatiilor noastre si construirea pentru viitor”, a scris…

Se schimba harta investițiilor straine in Europa! Ungaria și Polonia, campioane de necontestat / Inima economica a zonei euro a incetat sa mai bata

19:10, 20.02.2024 - Intr-un an in care investitiile straine din inima economica a Europei s-au prabusit si in care Cehia a disparut de pe harta investitorilor, companiile straine au adus in Ungaria si Polonia mai multi bani ca oricand, anunța Ziarul Financiar. Ungaria a atras anul trecut inves­titii straine de peste…

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…


Ce parere ai despre aceasta stire?