Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sustine ca e cuminte, dar a aparut asa pe scena. Ariana Grande, pentru prima oara in bikini in fata fanilor

Publicat:

Este o papusica in adevaratul sens al cuvantului si adopta la fiecare aparitie publica un look impecabil. De cand s-a lansat in showbiz si pana in prezent, a etalat numai aparitii cuminti si a sustinut ca nu va exagera cu cele sexy.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

O „noutate” pe scena internaționala: Rusia susține de acum incolo Coreea de Nord

19:06, 30.03.2024 - Informația din titlu  a fost publicata de  ziarul american „The New York Times” in numarul de vineri, in care se spunea:  „Rusia  a utilizat joia trecuta  dreptul sau de veto in Consiliul de Securitate al ONU pentru desființarea  grupului de experți ai ONU insarcinați  cu supravegherea  Coreei de Nord…

Massif 2024 a adunat peste 43.000 de participanți in Poiana Brasov

07:55, 20.03.2024 - A doua ediție a festivalului Massif a adunat peste 43.000 de iubitori ai muzicii, distracției și muntelui, in cele 4 zile de show-uri și concerte live din Poiana Brașov.  Peste 43.000 de participanți au fost prezenti in Poiana Brasov , in cele 4 zile ale festivalului Massif. Artiști romani și internaționali…

Miss World Romania 2024, apariție de infarct in India. Cum a aparut pe scena frumoasa profesoara

09:50, 29.02.2024 - Romania este reprezentata de Ada Maria Ileana la Miss World 2024, o tanara de 26, care a avut o apariție de infarct in India, acolo unde se desfașoara competiția intre cele mai frumoase femei din lume.

Cum a aparut Florin Salam pe scena dupa recentele probleme cu legea. Mii de oameni l-au aclamat: „Romania imi aparține”

15:05, 20.02.2024 - Florin Salam a cantat in fața unui public de peste 2.500 de oameni și a facut show cu dedicații și dansatoare. La final, manelistul a oferit și cateva declarații inedite despre perioada grea prin care a trecut dupa ce a fost ridicat de polițiști și dus la audieri.


Ce parere ai despre aceasta stire?