Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUPĂ Supă de galuşte cu ficăţei

Publicat:
SUPĂ Supă de galuşte cu ficăţei

Supa de galuște cu ficaței este o varianta regionala a supei de galuște tradiționale, adaugand o nota distincta și o bogație de aroma prin utilizarea ficațeilor de pui. Aceasta rețeta imbina elemente clasice ale bucatariei casnice cu inovații locale, oferind o mancare reconfortanta și hranitoare. The post SUPA Supa de galuste cu ficatei first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

PANTOFI STILETTO Pantofii cu toc subțire au inceput sa fie la moda in anii ‘50

10:16, 20.04.2024 - Pantofii stiletto sunt printre preferatii femeilor din intreaga lume, datorita feminitatii si delicatetii pe care o adauga unei tinute. The post PANTOFI STILETTO Pantofii cu toc subțire au inceput sa fie la moda in anii ‘50 first appeared on Informatia Zilei .

MECIURI IN WEEKEND Liga 3 la fotbal, etapa a 4-a, play- off și play-out

10:15, 19.04.2024 - Olimpia MCMXXI și CSM Olimpia vor juca vineri și sambata la Sanmartin și Santandrei The post MECIURI IN WEEKEND Liga 3 la fotbal, etapa a 4-a, play- off și play-out first appeared on Informatia Zilei .

CEREREA DE ABȚINERE A JUDECATOAREI AR PUTEA SCHIMBA CURSUL CAZULUI Posibilitatea reluarii de la zero a procesului lui Vlad Pascu

12:45, 18.04.2024 - Este important sa se știe ca daca cererea de abținere va fi acceptata, intregul proces va incepe de la zero The post CEREREA DE ABȚINERE A JUDECATOAREI AR PUTEA SCHIMBA CURSUL CAZULUI Posibilitatea reluarii de la zero a procesului lui Vlad Pascu first appeared on Informatia Zilei .

OBIECTIVE TURISTICE O plimbare pe cele mai fascinante strazi din lume

15:25, 17.04.2024 - Fiecare strada are povestea ei. Avem strazi preferate, strazi pe care ne place sa ne plimbam sau pe care ne-ar placea sa locuim. The post OBIECTIVE TURISTICE O plimbare pe cele mai fascinante strazi din lume first appeared on Informatia Zilei .

Bori-Bori: Supa Paraguayana cu galuște de porumb și branza

07:05, 17.04.2024 - Bori-bori este o supa paraguayana nutritiva cu carne, galuște de faina de porumb și branza, și legume, perfecta pentru incalzirea zilelor reci. The post Bori-Bori: Supa Paraguayana cu galuște de porumb și branza first appeared on Informatia Zilei .

FIRMELE DIN ROMANIA Mai puține inmatriculari de persoane fizice si juridice, mai multe suspendari

12:00, 07.02.2024 - Numarul inmatricularilor de persoane fizice si juridice a scazut anul trecut cu 3,78%, comparativ cu perioada similara a anului 2022... The post FIRMELE DIN ROMANIA Mai puține inmatriculari de persoane fizice si juridice, mai multe suspendari first appeared on Informatia Zilei .

INFORMAȚIE DE ULTIMA ORA In curand partie pentru incepatori la Luna Șes, și spațiu amenajat pentru tubing

11:45, 06.02.2024 - Stațiunea Luna Șes din județul nostru va dispune și de o partie pentru incepatori, copiii și adulții avand posibilitatea sa invețe sa schieze, sub supravegherea unor instructori acreditați. The post INFORMAȚIE DE ULTIMA ORA In curand partie pentru incepatori la Luna Șes, și spațiu amenajat pentru tubing…

Maramureșean urmarit european pentru falsificare de carduri in Germania, prins la Oșorhei și arestat de magistrați

14:51, 05.02.2024 - Un barbat de 39 de ani, nascut in Vișeu de Sus (Maramureș) cu domiciliul in Oradea (Bihor), cautat de autoritațile din Germania pentru infracțiuni economice și financiare, a fost prins de polițiștii bihoreni in Oșorhei. The post Maramureșean urmarit european pentru falsificare de carduri in Germania,…

Cuvinte cheie:

informatia zilei galuste

Ce parere ai despre aceasta stire?