Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

STUDIU: Oamenii de ştiinţă testează un vaccin împotriva infecţiei cu Chlamydia

Publicat:

In fiecare an, 131 de milioane de persoane din intreaga lume se infecteaza cu chlamydia, conform estimarilor a Sanatatii. 70% din femeile infectate nu au simptome si  nu stiu ca au contractat boala.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Oamenii de știința sunt foarte aproape sa descopere o noua terapie impotriva cancerului

11:31, 09.05.2024 - Folosind inteligenta artificiala (AI), oamenii de stiinta au dezvoltat o tehnologie care identifica cele mai puternice celule imune care ucid tumorile si care pot fi utilizate in imunoterapiile impotriva cancerului, conform News.ro.

Oamenii de știința se tem ca virusul H5N1 s-ar putea adapta pentru a se transmite de la om la om

03:45, 19.04.2024 - Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si-a exprimat joi "ingrijorarea enorma" fata de raspandirea in crestere a tulpinii H5N1 a virusului gripei aviare la noi specii, inclusiv la oameni, informeaza AFP.

Lupta impotriva dementei ar trebui sa inceapa la 40 de ani, sugereaza oamenii de stiinta / Ce se intampla cu creierul la mijlocul vietii

06:01, 15.04.2024 - Lupta impotriva dementei ar trebui sa inceapa la 40 de ani, sugereaza oamenii de stiinta. Intervenind mai devreme pentru a imbunatati sanatatea creierului ne-ar putea ajuta sa ne mentinem ageritatea cerebrala pe masuraa ce imbatranim.

Virusul periculos care afecteaza 95% din populația din lume. Nu exista niciun vaccin impotriva lui

10:50, 19.03.2024 - Oamenii de știința depun eforturi mari pentru a produce un vaccin impotriva virusului care arecteaza 95% din populația lumii. Este periculos, iar simptomele lui se pot agrava foarte ușor. Deși nu știu acest lucru, majoritatea oamenilor sunt infectați cu acest virus.

Painea cu gust de friptura, invenția unor profesori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați

08:35, 12.03.2024 - Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați a primit brevet de invenție din partea OSIM pentru o inovație in domeniul alimentar: painea proteica. Aceasta inovație, dezvoltata de un grup de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, se bazeaza pe utilizarea unui concentrat proteic…

Vladimir Putin susține ca Rusia este aproape de a produce vaccinuri impotriva cancerului

20:40, 14.02.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a declarat miercuri, 14 februarie, ca oamenii de știința ruși sunt aproape de a dezvolta vaccinuri impotriva cancerului care ar putea fi disponibile in curand pentru pacienți, informeaza Reuters.Putin a spus, intr-o declarație televizata, ca "am ajuns foarte aproape de…


Ce parere ai despre aceasta stire?