Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Statele membre ale UE au ajuns la un compromis asupra reformei legislaţiei privind drepturile de autor (surse)

Publicat:

Reprezentantii statelor membre ale reuniti vineri la Bruxelles au convenit asupra unui compromis privind controversata reforma a legislatiei copyright-ului care va permite ca negocierile cu , in prezent blocate, sa avanseze, au declarat pentru DPA surse din cadrul delegatiilor.

Douazeci din cele 27 de state membre ale UE au votat in favoarea unui compromis propus anterior de Franta si Germania care ar excepta firmele mici de la prevederi privind incalcarea drepturilor de autor. Perspectiva este ca negocierile cu PE sa fie incheiate saptamana viitoare.

Citeste articolul mai departe pe AgerPres.ro…  

Sursa articol: AgerPres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alegeri europarlamentare. 9 iunie, ziua in care romanii iși trimit reprezentanții la Bruxelles

08:05, 28.03.2024 - Alegerile europarlamentare vor avea loc in statele membre ale Uniunii Europene in perioada 6-9 iunie 2024, fiind așteptați la urne peste 370 de milioane de alegatori. In Romania, alegerile pentru Parlamentul European au loc simultan cu cele locale, in 9 iunie.

Acord intre statele membre UE asupra legii lucratorilor unor platforme ca Uber sau livratori de mancare la domiciliu. Statele urmeaza cum sa-i califice pe lucratori. Uber cere legi nationale

19:56, 11.03.2024 - ”Conditii mai bune de munca pentru livratorii de mancare la domiciliu!”, anunta presedintia belgiana. Ministrii Muncii din UE au aprobat acest text de compromis al unei directive referitoare la muncitorii platformelor. Acest text imbunatateste drepturile si conditiile unui numar de peste 28,5 milioane…

Tarile UE au convenit joi sa renunte la un tratat international privind energia, pentru ca submineaza combaterea schimbarilor climatice

08:55, 08.03.2024 - Tratatul Cartei Energiei din 1998, care permite companiilor energetice sa dea in judecata guvernele pentru politicile care dauneaza investitiilor lor, a fost folosit in ultimii ani pentru a contesta masurile care necesita inchiderea fabricilor de combustibili fosili. Ministrii din tarile UE au convenit…

Țarile UE s-au imparțit in doua tabere 'pentru' și 'impotriva' energiei nucleare. Cu cine s-a aliat Romania

00:00, 07.03.2024 - Statele membre ale UE au poziții divergente cu privire la energia nucleara: o tabara, condusa de Franța, insista pentru promovarea tehnologiei, iar cealalta, condusa de Germania și Austria, susține in schimb ca sursele de energie regenerabila (SRE) ar trebui sa fie prioritare, transmite Reuters, conform…

Țarile UE, divizate: O tabara, din care face parte și Romania, vrea politici mai puternice pro-nucleare, iar cealalta cere mai multa energie regenerabila

12:40, 05.03.2024 - Statele membre ale Uniunii Europene sunt imparțite in doua tabere relativ egale in ceea ce privește promovarea energiei nucleare. Luni, in cadrul Consiliului miniștrilor energiei, țarile UE s-au aratat extrem de divizate pe acest subiect, tabara pro-energie nucleara, din care face parte și Romania,…

Statele membre UE, in cumpana referitor la energia nucleara: Franța este pro, Austria și Germania, contra

17:21, 04.03.2024 - Statele UE au aratat luni cat sunt de divizate in politica din domeniul energiei nucleare, o parte, condusa de Franta, promovand tehnologia, iar o alta, condusa de Austria si Germania sunt contra.

Daniel Buda (PNL): Extremismul pune in pericol Europa

12:45, 03.03.2024 - "Acest eveniment este foarte important nu doar pentru Partidul National Liberal din Romania, este important pentru Romania. Vor fi peste 13 șefi de stat si de guvern prezenți in Romania, vor fi, de asemenea, președinta Comisiei Europene, doamna Ursula von der Leyen, președinta Parlamentului European,…

UE a lansat misiunea ,,Aspides”, cu mandat de un an, pentru protejarea traficului maritim in Marea Rosie in fața atacurilor rebelilor houthi

19:01, 19.02.2024 - Uniunea Europeana si-a lansat luni, 19 februarie, misiunea de protectie a traficului maritim in Marea Rosie, perturbat de atacurile milițiilor houthi din Yemen, a anuntat șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, scrie Agerpres preluand AFP.Mai multe tari, printre care Belgia, Italia, Germania sau…


Ce parere ai despre aceasta stire?