Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Spiritele s-au încins, după ce Vlăduța Lupău a fost felicitată pentru că e însărcinată: ”Nu poți lăsa un asemenea comentariu!”

Publicat:
Spiritele s-au încins, după ce Vlăduța Lupău a fost felicitată pentru că e însărcinată: ”Nu poți lăsa un asemenea comentariu!”

Vladuța Lupau este din nou gravida, iar dupa ce artista a anunțat minunata veste foarte mulți oameni simplu, dar și vedete au felicitat-o. Una dintre cele care i-au scris public a fost , dar influencerița a starnit controverse.”O ființa mica… o sa ma strige “mamica”. O alta minune Dumnezeu

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol si foto: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dumnezeu a murit - comentariu

05:10, 04.05.2024 - Nietzsche a fost prima minte luminata care a realizat ca Occidentul a plecat unilateral pe panta materialismului aruncand la gunoiul istoriei religia si valorile aristocratiei. Revolutia Franceza a statutat declinul monarhiei si urcarea pe tron a clasei burgheze lacome, fapt demonstrat de cartea lui…

Vladuța Lupau, primele declarații dupa ce a anunțat ca este insarcinata a doua oara. Artista și soțul ei și-au dorit sa devina din nou parinți: „Te iubesc, minune”

21:45, 23.03.2024 - Vladuța Lupau și Adi Rus se pregatesc de un nou capitol in viața lor. Cei doi voiau sa devina parinți din nou, iar dorința este pe cale sa se indeplineasca. Artista este insarcinata din nou și a dat marea veste in cadrul concertului de la Sala Palatului, atunci cand a pregatit un moment special pentru…

EXCLUSIV. Vladuța Lupau, insarcinata pentru a doua oara. Cum a dat cantareața marea veste / VIDEO

20:30, 23.03.2024 - Zi speciala pentru Vladuța Lupau. Artista se pregatește de venirea pe lume a celei de-a doua minuni din viața ei, caci este insarcinata din nou. Cantareața a pregatit un moment special in cadrul concertului de la Sala Palatului, atunci cand a dat vestea cea mare.

Vladuța Lupau, in doliu. Artista, aflata in vacanța, in Maldive, a primit vestea ca o persoana din familia ei s-a stins din viața: „Dumnezeu sa-l odihneasca…” / FOTO

12:35, 03.03.2024 - Aflata in vacanța, in Maldive, alaturi de soțul și fiul ei, Vladuța Lupau a primit o veste trista. O persoana din familia ei s-a stins din viața și urmeaza sa fie condus astazi pe ultimul drum. 

iUmor sezonul 16, 18 februarie 2024. DUO FORZA a incins spiritele pe scena iUmor. Cheloo: „Nu m-a deranjat nimic!”

23:20, 18.02.2024 - S-a dat startul campaniei electorale. In sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! In fiecare duminica, de la 21:00, pe Antena 1 și in AntenaPLAY. Fiecare vot conteaza!


Ce parere ai despre aceasta stire?