Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Speak şi-a sărbătorit ziua de naştere fără Adelina Pestriţu. Cum a petrecut FOTO

Publicat:

Speak a implinit 30 de ani, iar aniversarea l-a surpins pe cantaret proaspat despartit. A sarbatorit alaturi de cei apropiati, dar nu a fost la fel de vesel ca in vremurile bune.

, mesaj misterios dupa despartirea de Speak. "M-a facut sa ma simt..."

Cantaretul posteaza de ceva timp numai fotografii alb-negru, triste, iar de ziua lui nu a facut o exceptie. Speak a facut o poza cu cadoul primit pentru aniversarea lui: un tort, dar nici acela nu a fost postat in varianta lui colorata.

si , noul CUPLU-BOMBA din SHOWBIZ. Ce spun FANII

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Victor Pițurca și-a sarbatorit ziua de naștere. Fiul lui, Alexandru, imagine emoționanta alaturi de nepotul lui / FOTO

16:46, 09.05.2024 - Ieri a fost o zi importanta in familia lui Victor Pițurca, asta pentru ca și-a sarbatorit ziua de naștere. A implinit 68 de ani, așa ca, fiul lui, Alexandru, nu a ratat acest moment pentru a face publica o imagine in care apare alaturi de nepotul lui, Noah.

Soția lui Liviu Varciu și-a sarbatorit ziua de naștere! Cum a petrecut Anda Calin alaturi de prezentatorul TV: ”Cum sa nu o iubești” / VIDEO

12:10, 01.04.2024 - Anda Calin și-a sarbatorit ziua de naștere! A fost o zi speciala in familia celor doi, pe care au petrecut-o impreuna. Liviu Varciu i-a facut o declarație de dragoste soției sale, cu aceasta ocazie speciala! Iata ce au facut in ziua in care Anda Calin a implinit 34 de ani!

Nosfe și-ar fi sarbatorit astazi ziua de naștere. Regretatul artist, plans de prieteni pe rețelele de socializare: „Ne e dor de tine” / VIDEO

14:15, 24.03.2024 - Nosfe și-ar fi sarbatorit astazi ziua de naștere. Cantarețul ar fi implinit astazi varsta de 38 de ani. Regretatul artist este acum plans de prieteni pe rețelele de socializare. Iata ce au postat in memoria lui!

Mama lui Alex Bodi și-a sarbatorit ziua de naștere! Afaceristul a petrecut alaturi de intreaga familie / FOTO

10:41, 22.03.2024 - Zi de sarbatoare in familia lui Alex Bodi! Mama lui și-a aniversat ziua de naștere, in urma cu puțin timp. Afaceristul i-a fost alaturi familiei sale in cele mai importante momente și s-a afișat alaturi de cei mai importanți oameni din viața lui. Iata cum arata mama lui Alex Bodi!

Cum și-a sarbatorit Liviu Varciu ziua de naștere. Artistul a implinit 43 ani

13:15, 18.03.2024 - In weekend, Liviu Varciu, actorul din serialul “Bravo, tata!”, și-a serbat ziua de naștere alaturi de cei dragi. Vedeta a marturisit intr-un Insta Story ce cadou și-ar fi dorit sa primeasca.

Liviu Varciu a implinit 40 de ani! Cum și-a petrecut celebrul actor aniversarea in acest an: „Cea mai tare petrecere” / FOTO

12:10, 18.03.2024 - Liviu Varciu și-a sarbatorit, duminica, 17 martie 2024, ziua de naștere! Anul acesta aniversarea actorului a fost una cu totul diferita. Iata cum a fost sarbatorit Liviu Varciu de catre cei dragi!

Nikolas Constantin, surpriza emoționanta pentru soția lui: „Te iubesc!”. Anda și-a sarbatorit ziua de naștere / VIDEO

15:31, 13.02.2024 - Este o zi frumoasa in familia lui Nikolas Constantin și asta pentru ca el iși sarbatorește soția. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, cantarețul de manele i-a facut Andei o surpriza emoționanta. Iata ce i-a pregatit artistul partenerei lui de viața, dar și ce postare a facut acesta prin intermediul…

Sanziana Negru și-a sarbatorit ziua de naștere. Cum a fost surprinsa caștigatoarea de la America Express de iubitul ei, Ștefan Floroaica / FOTO

22:35, 12.02.2024 - Ziua de ieri a fost cu totul speciala pentru Sanziana Negru. Caștigatoarea de la America Express a implinit 38 de ani și și-a petrecut aniversarea, evident, alaturi de iubitul ei, Ștefan Floroaica. Gestul romantic pe care l-a facut actorul pentru partenera lui.


Ce parere ai despre aceasta stire?