Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sinteza zilei: La mulţi ani, domnule Mircea Ionescu Quintus!

Publicat:

a difuzat, in editia de miercuri a emisiunii "Sinteza zilei", un fragment dintr-un interviu acordat in exclusivitate de presedintele de onoare al PNL, , jurnalistului , interviul fiind transmis in emisiunea "Secvential", in 8 iunie 2014, la Antena 3. 

"In ziua in care a implinit 98 de ani, sa vedem un foarte scurt interviu cu un om remarcabil pe care il avem printre noi", a spus , inainte de difuzarea acestui fragment.

a implinit astazi 98 de ani. Colegii din noul PNL…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Pana nu de mult...”

08:50, 21.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și in fiecare zi spune cate un banc in emisiune Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Ea a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatori.

Ministrul Muncii face anunțul zilei: Deciziile de recalculare vin vara, iar din septembrie se platesc pensiile marite

21:20, 13.03.2024 - Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a declarat miercuri ca in vara aceasta, pensionarii vor incepe sa primeasca deciziile de recalculare, iar din septembrie vom avea in plata pensiile recalculate, dupa noua formula de calcul din noua lege a pensiilor. ”Suntem la timp,  asa cum am fost cu intreaga…

Simona Halep, fata in fata cu Mihai Gadea la Sinteza Zilei | Interviu eveniment la Antena 3 CNN

14:20, 07.03.2024 - Simona Halep va raspunde tuturor intrebarilor, astazi, in primul interviu exclusiv de dupa verdictul dictat de TAS prin care pedeapsa pentru dopaj i-a fost redusa, la Sinteza Zilei cu Mihai Gadea.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, glumele zilei in emisiune. Asistenta TV și-a surprins colegii: „Ca sa fiu invidioasa pe voi...”

08:55, 21.02.2024 - Daca Ramona Olaru i-a obișnuit pe telespectatorii de la Antena 1 cu o gluma pe care o zice zilnic in emisiune, iata ca in aceasta dimineața a spus doua glume. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani și-a surprins colegii de breasla.

Vasile Blaga in ședința PNL, dupa blocajul din coaliția cu PSD pe comasare: „Ori se rupe hamul, ori moare calul”. Nicolae Ciuca: „Absolut, de acord”

22:30, 13.02.2024 - Liberalii s-au reunit marți seara, 13 februarie, intr-o ședința online a Biroului Politic Național și au discutat extrem de scurt strategia partidului, in contextul in care comasarea alegerilor este improbabila.Vasile Blaga, copresedinte al PNL cu Alina Gorghiu timp de 1 an și 9 luni, pana sa iși dea…

STENOGRAME - Vasile Blaga a batut cu pumnul in masa: Ori se rupe hamul, ori moare calul!/ Ciuca: Absolut de acord

21:25, 13.02.2024 - Liberalii s-au reunit in ședința BPN, acolo unde s-a discutat despre strategia de urmat, dupa ce s-a cam pus cruce comasarii alegerilor. Europarlamentarul PNL, Vasile Blaga, a pus piciorul in prag și a spus ca liberalii ”Ori se rupe hamul, ori moare calul”, iar liberalii trebuie sa mearga pe cont propriu…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Cum au reacționat colegii ei: ”Mi-a zis sa beau...” / VIDEO

10:15, 08.02.2024 - Ramona Olaru și-a amuzat colegii de platou și de aceasta data. Asistenta TV a spus o noua gluma in platoul Neatza cu Razvan și Dani, iar reacția celor din jurul ei a fost peste așteptari. Ramona Olaru este ”responsabila” cu starea de bine și iși duce sarcina perfect pana la capat.

Barbara si Bella, momente amuzante la Te cunosc de undeva!: „Colegii ne spun ca avem nevoie de subtitrare!”

22:50, 06.02.2024 - Te cunosc de undeva!, unul dintre cele mai longevive talent show-uri din Romania, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, in fiecare sambata, de la 20.00. Printre cele 8 echipe de artisti care au acceptat provocarea de a participa


Ce parere ai despre aceasta stire?