Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ŞICANE tot mai dese pe cer. Rusia a INTERCEPTAT 14 avioane străine într-o singură săptămână

Publicat:

Avioane rusesti au interceptat 14 aparate straine langa frontierele sale saptamana trecuta, a anuntat al , intr-un raport publicat vineri in , informeaza agentia de presa Xinhua, potrivit agerpres.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.

Rusia susține ca a interceptat mai multe avioane franceze aproape de granița sa din Marea Neagra

20:10, 05.03.2024 - Rusia susține ca a interceptat trei avioane militare franceze care se apropiau de frontiera sa, deasupra Marii Negre. Incidentul vine intr-un context de tensiuni sporite intre Franța și regimul de la Kremlin, in contextul declarațiilor recente ale președintelui Emmanuel Macron.

'Razboi' deasupra Marii Negre: Rusia afirma ca a interceptat trei avioane militare franceze

20:10, 05.03.2024 - 'Razboi' deasupra Marii Negre: Rusia afirma ca a interceptat trei avioane militare francezeRusia a afirmat marti ca a ridicat de la sol un avion de vanatoare pentru a intercepta trei avioane militare franceze care se apropiau de frontiera sa deasupra Marii Negre, un tip de incident care nu este unul…

Transnistria incepe un joc periculos. Ce ii vor cere separatiștii lui Putin

08:55, 26.02.2024 - Pe 29 februarie cetațenii ruși sunt programați sa mearga la urne pentru a susține realegerea lui Putin pentru un nou mandat. Deși nu exista niciun dubiu ca Comisia Electorala Centrala a Rusiei va declara victoria in orice circumstanțe, Kremlinul este hotarat sa pregateasca ceva pentru alegeri care sa…

Chiar in ziua in care a murit Navalnii s-a nascut noul mare adversar al lui Putin: Nu cedeaza și intra in lupta

09:20, 19.02.2024 - Politicianul Boris Nadejdin, nominalizat de Partidul Inițiativa Civica pentru alegerile prezidențiale din martie din Federația Rusa, a facut recurs, deschizand un proces la Curtea Suprema a Federației Ruse pentru a contesta decizia Comisiei Electorale Centrale din Rusia, care a refuzat sa-l inregistreze…


Ce parere ai despre aceasta stire?