Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şi-a părăsit iubitul pentru cel mai bun prieten al acestuia

Publicat:

Aceasta are o alta varianta: "Incheiasem conturile cu inainte sa il cunosc. Am avut incredere foarte mare in Mauro. Altfel, nu i-as fi facut cunostinta cu copiii mei. Stiam ca va fi ceva serios. Timpul are grija de tot. Relatia mea cu Maxi e mai relaxata acum. Am sarbatorit impreuna ziua de nastere a lui Constantino", a spus Wanda, pentru calciomercato.com.

Si lucrurile asa au stat: Wanda si Maxi au sarbatorit impreuna ziua de nastere a unuia dintre copii. Lopez a venit insotit de noua sa iubita, iar de la petrecere nu a lipsit, culmea, .

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cel mai bun prieten al lui Alex Militaru, adevarul despre transformarea prin care trece soțul lui Carmen Grebenișan, in Bali. Ce nu se știa despre relația lor

17:56, 09.05.2024 - Alex Militaru a plecat intr-o vacanța ușor diferita in urma cu cateva saptamani. A ajuns in Bali, acolo a fost intr-un retreat, alaturi de cațiva apropiați. Cel mai bun prieten al lui spune ca soțul lui Carmen Grebenișan a trecut printr-o transformare spectaculoasa, atat fizic, cat și psihic.

Victor Pițurca și-a sarbatorit ziua de naștere. Fiul lui, Alexandru, imagine emoționanta alaturi de nepotul lui / FOTO

16:46, 09.05.2024 - Ieri a fost o zi importanta in familia lui Victor Pițurca, asta pentru ca și-a sarbatorit ziua de naștere. A implinit 68 de ani, așa ca, fiul lui, Alexandru, nu a ratat acest moment pentru a face publica o imagine in care apare alaturi de nepotul lui, Noah.

Star Matinal. Cum și-a sarbatorit Oana Roman ziua de naștere. Vedeta a fost surprinsa de una dintre prietenele ei: „S-a ocupat de tot”

10:30, 15.04.2024 - Oana Roman a implinit sambata 48 de ani, iar vedeta a fost surprinsa de la primele ore ale zilei cu daruri și flori de la oamenii dragi. Una dintre prietenele ei a spus ca o invita la un gratar, dar, de fapt, i-a pregatit o petrecere restransa, cu ocazia zilei ei de naștere.

Georgiana Lobonț a implinit 30 de ani. Cum și-a sarbatorit artista ziua de naștere in vacanța: „Sunt un om fericit” / FOTO

15:40, 09.04.2024 - Georgiana Lobonț, impreuna cu familia și cațiva prieteni, se afla in vacanța. Au plecat in Tenerife in urma cu cateva zile, iar aseara au motiv de sarbatoare, asta pentru ca artista și-a sarbatorit ziua de naștere.

Acces Direct. O femeie și-a parasit iubitul și cei doi copii pentru un alt barbat? A disparut de noua luni: ”Am depus și plangere” / VIDEO

17:51, 02.04.2024 - Adrian este disperat și vrea ca fosta iubita sa se intoarca la copiii lor. Aceștia vor sa petreaca timp cu mama lor, dar fara niciun rezultat. Cu toate ca cei doi parinți au custodie comuna femeia și-a abandonat familia pentru un alt barbat.

Mama lui Alex Bodi și-a sarbatorit ziua de naștere! Afaceristul a petrecut alaturi de intreaga familie / FOTO

10:41, 22.03.2024 - Zi de sarbatoare in familia lui Alex Bodi! Mama lui și-a aniversat ziua de naștere, in urma cu puțin timp. Afaceristul i-a fost alaturi familiei sale in cele mai importante momente și s-a afișat alaturi de cei mai importanți oameni din viața lui. Iata cum arata mama lui Alex Bodi!

Maria Anghel de la Mireasa și-a sarbatorit ziua de naștere. Soțil ei, Antonio Anghel, nu a fost alaturi de ea: ”Imi pare rau” / FOTO

11:00, 17.03.2024 - A fost o zi speciala pentru Maria de la Mireasa! Fosta caștigatoare și-a sarbatorit ziua de naștere, insa in lipsa soțului ei, care nu a fost alaturi de ea. Iata cum și-a petrecut ziua și ce mesaj i-a transmis fostul caștigator, in cea mai importanta zi pentru soția lui.

Sanziana Negru și-a sarbatorit ziua de naștere. Cum a fost surprinsa caștigatoarea de la America Express de iubitul ei, Ștefan Floroaica / FOTO

22:35, 12.02.2024 - Ziua de ieri a fost cu totul speciala pentru Sanziana Negru. Caștigatoarea de la America Express a implinit 38 de ani și și-a petrecut aniversarea, evident, alaturi de iubitul ei, Ștefan Floroaica. Gestul romantic pe care l-a facut actorul pentru partenera lui.


Ce parere ai despre aceasta stire?