Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şeful AIEA, Cornel Feruţă, se află la Teheran pentru discuţii la nivel înalt

Publicat:

Directorul general interimar al pentru (AIEA), , a ajuns duminica la Teheran pentru intalniri la nivel inalt cu responsabili iraninieni, informeaza agentia iraniana Isna, preluata de AFP.

Vizita are loc a doua zi dupa anuntarea de catre Iran a punerii in functiune a centrifugelor avansate care ar urma sa creasca stocurile sale de uraniu imbunatatit, a treia etapa a reducerii angajamentelor sale in domeniul nuclear asumate in 2015, in cadrul acordului international incheiat la Viena.

Diplomatul roman urmeaza sa se intalneasca…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iohannis, discuții cu directorul AIEA privind siguranța și securitatea facilitaților nucleare

17:51, 09.04.2024 - Președintele Klaus Iohannis a avut o intrevedere cu directorul Agenției Internaționale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi. Printre subiectele abordate in cadrul discuției au fost și siguranța și securitatea centralelor nucleare din Ucraina.

Șeful AIEA a venit in Romania. Discuții cu ministrul de Externe despre pericolul de la centrala nucleara Zaporojie

17:45, 08.04.2024 - Ministrul Afacerilor Externe, Luminita Odobescu, a avut luni o intrevedere cu directorul general al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, aflat in vizita in Romania.

Ministrul de Externe, discuții cu șeful AIEA despre atacurile Rusiei in Ucraina

17:30, 08.04.2024 - Ministrul Afacerilor Externe Luminita Odobescu a avut, luni, o intrevedere cu Directorul General al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, aflat in vizita in Romania. Cei doi au discutat despre atacurile succesive asupra centralei nucleare de la Zaporojie.

Cum evalueaza șeful AIEA posibilitatea unui atac nuclear din partea Rusiei

16:50, 14.03.2024 - Directorul general al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, a declarat joi ca nu crede ca „sunt intrunite conditiile” pentru folosirea armelor nucleare in razboiul din Ucraina, in pofida amenintarilor proferate in acest sens de Vladimir Putin.

Seful AIEA: „Eu cred ca nu sunt intrunite conditiile pentru folosirea armelor nucleare in Ucraina”

14:51, 14.03.2024 - Directorul general al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, a declarat joi ca nu crede ca „sunt intrunite conditiile” pentru folosirea armelor nucleare in razboiul din Ucraina, in ciuda amenintarilor recente proferate de presedintele rus Vladimir Putin.

Situatia la centrala nucleara Zaporojie este „foarte precara”, spune șeful AIEA, care asteapta o discutie cu Vladimir Putin

19:10, 04.03.2024 - Directorul general al Agenției Internaționale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, se pregatește pentru o intalnire cu președintele rus Vladimir Putin pentru a discuta situația de la centrala nucleara ucraineana Zaporojie, aflata sub controlul trupelor ruse, a relatat Agerpres.Rafael Grossi…

Situația de la centrala nucleara Zaporojie este „foarte, foarte precara”. Șeful AIEA merge sa se intalneasca cu Putin

18:45, 04.03.2024 - Directorul general al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, va avea saptamana aceasta o discutie fata in fata cu presedintele rus Vladimir Putin despre situația precara de la centrala atomoelectrica ucraineana Zaporojie, ocupata de trupele ruse, relateaza DPA, preluata…

Directorul DSVSA Suceava, in delegația Romaniei la o intalnire la nivel inalt privind ...

11:05, 31.01.2024 - Doctorul dornean Sorin Mihai Voloșeniuc, directorul executiv al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Suceava, a facut parte din nou din delegația Autoritații Naționale Sanitar Veterinare la o intalnire foarte importanta, organizata de WOAH – Organizația ...


Ce parere ai despre aceasta stire?