Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretul clatitelor care nu se lipesc. Nimeni nu v-a spus ca trebuie doar sa adaugati cateva linguri de …

Publicat:

Poate ati patit de multe ori sa vi se lipeasca clatitele de tigaie. Exista un ingredient secret pe care nimeni nu vi l-a spus care trebuie adaugat in compozitie, iar in acest fel acestea nu se vor mai lipi niciodata. Iata care este secretul clatitelor care nu se lipesc: Se cerne intr-un vas faina. Se adauga ouale bautute si putin lapte si se amesteca bine. Amidonul se amesteca cu zaharul si sarea dizolvata in putin lapte. Adaugati treptat cate 50 ml de lapte si apa minerala carbogazificata, pe masura ce faina le inghite si amestecati cu telul fara sa bruscati aluatul, ca sa nu devina prea consistent.…

Citeste articolul mai departe pe bewoman.ro…  

Sursa articol: bewoman.ro


Stiri pe aceeasi tema

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluita de marii bucatari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit

22:10, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluita de marii bucatari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit

12:05, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluit de marii bucatari. Urmeaza pașii ca sa te bucuri de un preparat pufos și frumos rumenit

12:01, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Pasca fara aluat. Secretul unui adevarat deliciu de Paște, dezvaluit de chef Sorin Bontea

16:25, 24.04.2024 - Cu invierea Domnului apropiindu-se cu pași repezi, entuziasmul gospodinelor de a pregati cele mai savuroase și inedite deserturi pentru a rasfața familia și musafirii atinge cote maxime. In acest sezon festiv al Paștelui, pasca tradiționala ocupa un loc de cinste pe mesele pregatite cu dragoste și grija.…

Ce puneau bunicile in aluatul clatitelor de post ca sa iasa pufoase. Ingredientul secret pe care il foloseau

14:46, 14.04.2024 - O rețeta simpla, un desert delicios cu care ne putem rasfața papilele gustative. Afla, din randurile de mai jos, ce puneau bunicile in aluatul clatitelor de post ca sa iasa pufoase. Secretul succesului era un singur ingredient. Rețeta clatite de post In condițiile in care ouale, laptele și untul sunt…

Lista de alimente pentru care se aplica masura limitarii adaosului comercial, pana la sfarșitul anului 2024

23:05, 27.03.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea privind aprobarea ordonantei de urgenta a Guvernului 5/2024 pentru modificarea si completarea ordonantei de urgenta a Guvernului 67/2023 privind instituirea unei masuri cu caracter temporar de combatere a cresterii excesive a preturilor la…

Satul din Romania unde fermierii prepara cea mai gustoasa branza, inregistrata la OSIM. Localitatea are sol saraturat și e bogata in saruri minerale

08:40, 27.03.2024 - Satul brailean Gulianca a devenit cunoscut datorita branzei, un produs care se obtine din lapte de oaie, al carui secret consta in gustul unic dat de iarba care creste pe solul saraturat și bogat in saruri minerale. „Este cea mai buna iarba din țara, oile o iubesc”, spun fermierii dunareni. Povestea…

Nutriționistul Mihaela Bilic. Secretul clatitelor

17:31, 26.02.2024 - Nutriționistul Mihaela Bilic , cunoscuta in mediul online pentru sfaturile sale, le-a explicat urmaritorilor sai cum trebuie sa procedeze pentru a face clatite cat mai gustoase. Clatita perfecta are nevoie de odihna, in opinia sa. Cum asa? Nutriționistul a explicat in postarea sa. Cine spune ca nu-i…


Ce parere ai despre aceasta stire?