Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-au pornit în UE, dar nu au mai ajuns. Ce au declarat doi tineri moldoveni când au fost reţinuţi

Publicat:

Doi tineri moldoveni au incercat sa treaca ilegal frontiera de stat, cu scopul de a ajunge in una din tarile europene. Insa, tentativa acestora a fost intrerupta de angajatii Politiei de Frontiera.

Potrivit informatiilor, tinerii de 19 si 24 de ani, sunt cetațeni ai , cu domiciliul in satul Hristici, raionul Soroca.

In timpul audierii, aceștia au recunoscut ca intentionau sa ajunga in una din tarile UE, pentru a avea conditii mai bune de trai, dar și a gasi un loc de munca bine platit.

Totodata, tinerii au relatat polițiștilor de frontiera ca au incercat

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un conațional și un cetațean ucrainean reținuți. Care este motivul

15:15, 09.04.2024 - Direcția Regionala Vest a Poliției de Frontiera efectueaza cercetari in privința a doua persoane, subiecți ai anchetelor incepute in 2023, noteaza Noi.md. {{734532}} In primul caz, este vizat un cetațean ucrainean in virsta de 29 de ani, care in anul 2023 a traversat ilegal frontiera Republicii Moldova.…

A incercat sa plece din Republica Moldova cu 16 lingouri de aur

07:00, 08.04.2024 - Un cetațean strain a incercat sa plece din Republica Moldova cu 16 lingouri de aur insa a fost prins pe Aeroportul Chișinau. „Un cetațean strain a ascuns mai multe lingouri de aur și intenționa sa le transporte ilicit in Germania. Barbatul de 68 de ani era pasager al cursei „Chișinau-Frankfurt””, potrivit…

(video) Doi moldoveni, reținuți in timp ce ajutau ucraineni sa treaca frontiera, contra 3,5 mii dolari: Ce au depistat ofițerii in timpul perchezițiilor

19:05, 04.04.2024 - Doi moldoveni, in varsta de 44 și 57 ani, au fost reținuți de oamenii legii. Aceștia coordonau activitați ilegale de migrație transfrontaliera, contra sumei de 3500 de dolari per persoana.

Fragmente de drona au fost gasite in sudul Republicii Moldova, langa granița cu Ucraina

18:45, 04.04.2024 - Fragmente ale unei drone au fost gasite in Republica Moldova pe teritoriul raionului inveciat cu regiunea Odesa din Ucraina, se anunta pe site-ul Poliției de Frontiera a Republicii Moldova, informeaza Rador Radio Romania.

Fragmente de drona, gasite in sudul Republicii Moldova. Accesul in zona a fost restricționat

18:15, 04.04.2024 - Fragmente ale unei drone care ar fi de tipul ,,Gherani-2” au fost gasite langa un sat din raionul Vulcanești, acesta fiind situat in apropiere de frontiera moldo-ucraineana, anunța responsabilii Inspectoratului General al Poliției de Frontiera de la Chișinau.

Trei barbați, prinși cu permise false, la frontiera: Unul dintre ei și-ar fi cumparat actul cu 300 de euro

13:30, 20.03.2024 - Trei calatori, care dețineau documente cu indici de falsificare, au fost opriți pentru documentare de catre angajații Poliției de Frontiera. Este vorba despre doi cetațeni ai Republicii Moldova, in varsta de 20 și, respectiv, 36 de ani și un cetațean al Ucrainei, de 56 de ani.

Protest al fermierilor moldoveni blocheaza Vama Leușeni - Albița

16:50, 12.02.2024 - Drumul catre si dinspre vama Leuseni, de la frontiera Republicii Moldova cu Romania, a fost blocat cu tractoare, luni, de fermieri care protesteaza si care spun ca nu vor pleca pana cand presedinta Maia Sandu, presedintele parlamentului Igor Grosu si prim-ministrul Dorin Recean nu vor veni sa discute…


Ce parere ai despre aceasta stire?