Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a pozat în lenjerie intimă, cu burtica de gravidă la vedere! Alina Puşcaş: "La aproape şase luni, mă simt perfect!"

Publicat:

este în al 9-lea cer de când a aflat ca va deveni mamica! 1 are o sarcina care nu îi da prea multe batai de cap si abia asteapta sa îsi exerseze "meseria" de parinte.

a dezvaluit ca baiatul ei se va numi Filip si va face tot posibilul ca sa nu îi lipseasca nimic. Prezentatoarea de televiziune a marturisit ca a avut un soc când a aflat ca este gravida, dar dupa câteva zile s-a linistit. Mai mult, vedeta s-a pozat în lenjerie intima, iar burta ei de gravida

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Ana Baniciu s-a filmat cu burtica de gravida, la vedere. Cum arata aceasta in 5 luni de sarcina

17:20, 26.02.2024 - Ana Baniciu, una dintre cele mai iubite cantarețe din Romania, a atras din nou atenția fanilor și criticii cu o postare recenta pe contul sau de Instagram. Cat de mare a crescut burtica de gravida.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au refuzat sa participe la Power Couple. „A fost efectiv imposibil sa facem alegerea asta”

12:35, 06.02.2024 - Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu formeaza un cuplu de zece ani și au impreuna trei copii, pe Alexandru, Melissa și Iris. Prezentatoarea de la te cunosc de undeva! și soțul ei au primit propunerea de a participa la Power Couple, show care a inceput la Antena 1, insa au refuzat din doua motive.Alina Pușcaș…

Cum a reacționat Alina Pușcaș dupa ce s-a scris ca ar fi gravida. Ce a spus prezentatoarea tv de la Te cunosc de undeva!

18:50, 04.02.2024 - Alina Pușcaș a oferit prima reacție in urma zvonurilor conform carora ar fi insarcinata cu al patrulea copil. Controversa a luat amploare dupa ce vedeta a distribuit o imagine pe platforma de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?