Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Russell Crowe dezvăluie că este înrudit cu ultima persoană executată prin decapitare în Anglia: „A murit de râs”

Publicat:

Actorul neozeelandez a aparut in cateva filme istorice de anvergura, dar a dezvaluit acum ca este ruda cu un personaj istoric cat se poate de real: , al 11-lea și ultima persoana executata prin decapitare in Anglia, relateaza CNN și News.ro.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atentatul terorist de la Moscova. A fost arestata a 12-a persoana. 133 de oameni au murit

19:11, 27.04.2024 - Inca o persoana a fost arestata de polițiștii rușii in legatura cu atentatul de luna trecuta din sala de concerte din Moscova. Este a 12-a persoana care ajunge dupa gratii. Cel puțin 133 de persoane au murit in atacul terorist.

Accident la Huțani. O femeie de 70 de ani a murit iar o alta persoana a fost transportata la spital

15:26, 17.03.2024 - Accident la Huțani. O femeie de 70 de ani a murit iar o alta persoana a fost transportata la spital Un accident rutier a avut loc in urma cu puțin timp, in localitatea Huțani. In eveniment a fost implicat un singur autoturism, in care se aflau doua persoane.  La fața locului, a ajuns in cel mai scurt…

Accident terifiant in Vrancea! O persoana a murit, iar cinci au fost ranite / FOTO

22:35, 10.03.2024 - Intr-un tragic incident rutier ce a avut loc duminica seara in Vrancea, un accident terifiant a lasat in urma o persoana decedata și alte cinci ranite. Coliziunea a avut loc pe DN2 - E85, in zona localitații Urechești.

Filmul teribilului accident din Galați produs de un șofer beat și fara permis: o persoana a murit, alte șapte in stare grava VIDEO

15:30, 16.02.2024 - Polițiștii au stabilit ca șoferul care a provocat groaznicul accident in noaptea de 15 februarie 2024, pe DN 25, in județul Galați, era baut și avea permisul de conducere suspendat. El este cetațean turc. O persoana a murit, iar alte șapte persoane au fost ranite grav.

Accident grav in județul Galați. O persoana a murit, iar alte 8 au fost ranite VIDEO

06:45, 16.02.2024 - Un accident cu opt victime a avut loc pe DN25, in județul Galați, joi noapte, 15 februarie 2024. In accident au fost implicate trei mașini. Circulația este blocata total in zona, anunța Poliția.

Atac armat la parada de dupa Super Bowl! Cel puțin o persoana a murit și alte 10 au fost ranite in SUA

01:00, 15.02.2024 - Atac armat la sarbatoarea de dupa Super Bowl, in America! Doua persoane au deschis focul in mulțimea de oameni adunata sa sarbatoreasca caștigarea titlului de catre echipa Kansas City Chiefs! Așadar, panica mare pe strazile din Kansas City, acolo unde doua persoane au deschis focul chiar in mulțimea…

Victor Ponta, in doliu! O persoana foarte draga fostului premier a murit, dupa ce ar fi suferit un infarct

14:35, 13.02.2024 - Victor Ponta, fostul prim-ministru al Romaniei, este in doliu dupa ce o persoana foarte apropiata lui a incetat din viața. Se pare ca ruda acestuia ar fi suferit un infarct și a murit la spital.

Tragedie pe DN 24 in județul Vaslui: O persoana a murit in urma unui accident rutier

18:45, 09.02.2024 - Un TIR si o masina s-au ciocnit, vineri, pe DN 24, in judetul Vaslui, iar o persoana care ramasese incarcerata nu a putut fi salvata.”Detasamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospeciala pentru descarcerare grea, o autospeciala de stingere cu apa si spuma, o ambulanta SMURD tip C1 (terapie…


Ce parere ai despre aceasta stire?