Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ROMÂNI INFORMAȚI Se înființează rețeaua națională de ghișee de informare pentru renovarea locuințelor

Publicat:
ROMÂNI INFORMAȚI Se înființează rețeaua națională de ghișee de informare pentru renovarea locuințelor

a pus in dezbatere publica proiectul de OUG referitor la “inființarea rețelei naționale de ghișee unice de eficiența energetica in scopul oferirii serviciilor de informare... The post ROMANI INFORMAȚI Se inființeaza rețeaua naționala de ghișee de informare pentru renovarea locuințelor first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

LISTE UDMR Hunor: Listele UDMR, semnate și de romani

18:10, 19.04.2024 - Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, la Cluj-Napoca, dupa sedinta Consiliului Permanent al Uniunii,... The post LISTE UDMR Hunor: Listele UDMR, semnate și de romani first appeared on Informatia Zilei .

RECICLAREA AMBALAJELOR Peste 50% dintre consumatorii romani au adoptat in prezent Sistemul de Garantie – ­Returnare

13:00, 16.04.2024 - Conform unui studiu Kantar, realizat pe un eșantion reprezentativ de consumatori, peste 50% dintre consumatorii romani intervievați au aderat pana in prezent la Sistemul de Garanție – Returnare. The post RECICLAREA AMBALAJELOR Peste 50% dintre consumatorii romani au adoptat in prezent Sistemul de Garantie…

MONSSON a conectat la reteaua nationala cea mai mare capacitate de stocare a energiei electrice in baterii din Romania

12:35, 09.04.2024 - Monsson a pus in functiune cea mai mare capacitate de stocare a energiei electrice in baterii din Romania. Aceasta capacitate face parte din primul proiect hibrid fotovoltaic eolian baterii, instalat in cadrul unui parc eolian operational de 50 MW.Evenimentul a reunit atat reprezentanti din partea autoritatilor…

STATISTICI EUROSTAT Preturile locuintelor din UE au scazut in T4 2023, insa au crescut chiriile

07:55, 06.04.2024 - Preturile la locuinte in Uniunea Europeana au scazut cu 0,3% in trimestrul patru din 2023, comparativ cu precedentele trei luni,... The post STATISTICI EUROSTAT Preturile locuintelor din UE au scazut in T4 2023, insa au crescut chiriile first appeared on Informatia Zilei .

TAXARE NOUA Racordarea prosumatorilor la reteaua electrica, condiționata de ANRE

20:30, 12.03.2024 - Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) conditioneaza racordarea prosumatorilor la reteaua de energie electrica de instalarea unui contor... The post TAXARE NOUA Racordarea prosumatorilor la reteaua electrica, condiționata de ANRE first appeared on Informatia Zilei .

Romani arestați impreuna cu alte zeci de persoane implicate in 60 de crime. Rețeaua europeana din care faceau parte

21:55, 01.03.2024 - O rețea criminala - din care faceau parte inclusiv romani - acuzata de peste 60 de crime in Europa in ultimii zece ani a fost destructurata printr-o cooperare internationala declansata dupa un val de crime intre bande, in Grecia, relateaza AFP.

SPORTIVI ROMANI Amalia Covaliu a caștigat bronzul la C.E. de scrima juniori

12:10, 28.02.2024 - Amalia Covaliu a castigat medalia de bronz in proba individuala feminina de sabie la Campionatele Europene de scrima pentru juniori de la Napoli. The post SPORTIVI ROMANI Amalia Covaliu a caștigat bronzul la C.E. de scrima juniori first appeared on Informatia Zilei .

MECI Coasta de Fildeș a caștigat Cupa Africii pe Națiuni

13:01, 13.02.2024 - Naționala statului Coasta de Fildes a castigat, pentru a treia oara, Cupa Africii pe Națiuni. The post MECI Coasta de Fildeș a caștigat Cupa Africii pe Națiuni first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?