Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Revolta elevilor unui liceu privat din Dej care țin cursurile într-o sală plină de mucegai: "Ne îmbolnăvim aici!"

Publicat:
Revolta elevilor unui liceu privat din Dej care țin cursurile într-o sală plină de mucegai:

Revoltați de faptul ca atat profesorii care intra la ore, cat și conducerea liceului cunoaște problema și nu se iau masuri, elevii au postat imaginile pe internet. Aceștia spun ca, deși sumele platite nu sunt deloc mici, sunt obligați sa stea zilnic cate 5 sau 6 ore in miros de mucegaiMedicii spun ca expunerea la mucegai pe termen lung poate afecta sanatatea, iar cei care au imunitatea scazuta se pot alege cu alergii, iritații sau chiar cu dificultați de respirație, boli de ficat sau rinichi, in cazuri mai severe.  

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce risca medicii care duc pacientii de la stat la privat. Anunt important al Ministrului Sanatatii, Alexadru Rafila

18:15, 18.04.2024 - Cadrele medicale care duc pacienții de la stat la privat ar putea fi sancționați. Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a anunțat ca lucreaza la o strategie pentru a lua masuri in cadrul medicilor care au o astfel de practica.

Rafila, despre medicii direcționeaza pacienții de la stat la privat: Ar trebui facuta o declaratie pe proprie raspundere și stabilite niste sanctiuni

13:05, 18.04.2024 - Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat joi, in contextul acuzatiilor care i se aduc dr. Catalin Cirstoiu, ca ar trebui facuta o declaratie pe proprie raspundere a medicilor care lucreaza la stat ca nu directioneaza pacienti la privat.

Un copil de doi ani a murit, dupa ce a inghițit mai multe bile magnetice. Medicii nu și-au dat seama ce avea micuțul

13:05, 18.04.2024 - O tragedie cutremuratoare a lovit o familie din Dej, stabilita in Germania, dupa ce un copil de doi ani și-a pierdut viața, in urma inghițirii mai multor bile magnetice. Medicii nu au reușit sa stabileasca ce anume suferea micuțul.

„Bataie de joc”: Huiduieli și spectatori revoltați dupa ce Filarmonica de Stat Sibiu a anulat un concert cu sala plina

11:16, 15.03.2024 - Filarmonica de Stat Sibiu a anulat un concert joi seara, chiar la ora la care trebuia sa inceapa, dupa ce spectatorii s-au așezat pe scaune. Anunțul ca o parte din muzicieni sunt in greva a starnit revolta publicului care a huiduit orchestra, scrie Turnul Sfatului.

Inimioara unui copil a fost salvata de medicii unui spital privat din Timișoara, printr-o intervenție in premiera in Romania (VIDEO)

20:20, 12.03.2024 - Medicii timișoreni au realizat o ablatie cardiaca prin radiofrecventa, la un copil de un an si patru luni, care suferea de tahicardie paroxistica supraventriculara, afecțiune care putea avea consecinte fatale.   Miculțul, care a ajuns la Timișoara dupa trei saptamani de spitalizare intr-o iunitate medicala…

,,Arata urat, e scarbos și devine focar de infecție”- Clujenii revoltați ca o zona din Gheorgheni e plina de gunoaie

10:30, 12.03.2024 - Gunoaiele au inceput sa fie o problema din ce in ce mai mare, in mai multe cartiere din Cluj. Indiferența și nesimțirea oamenilor face ca zone care erau considerate un mic colț de natura sa fie acum tomberoane publice. Este și cazul zonei din apropierea parcului de pe strada Lacramioarelor, aflat la…

Cursuri de zbor și salt cu parașuta, la Targu Mureș

13:11, 17.02.2024 - Aeroclubul Teritorial "Elie Carafoli" Targu Mureș organizeaza cursuri pentru obținerea licențelor de pilot planor, pilot privat și parașutist. Potrivit informațiilor prezentate pe pagina de Facebook a instituției, "cursurile sunt gratuite pentru tinerii cu varsta intre 15 și 23 de ani", excepție facand…

Conferința de prevenire a consumului de droguri in randul elevilor, la Dej / Maria Forna, semnal de alarma: „Consumul acestor substanțe curma destine”

15:50, 09.02.2024 - Peste 400 de elevi, parinți și profesori din municipiul Dej au participat, vineri, la un eveniment la care au fost informați cu privire la pericolul reprezentat de consumul de substanțe psihoactive.


Ce parere ai despre aceasta stire?