Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Retete de Revelion: Rulada de porc

Publicat:

de porc

1 lingurita boia dulce
1 bucata pulpa de proc cca 1 kg
3 bucati carnat de casa
3 bucati borcov fiert
1 lingura usturoi, chimen, verdeturi italiene, sare si piper

 

Mod de preparare Rulada de porc 

Taiem carnea si o intindem cu ciocanul de snitele in folie (ca sa nu se rupa). O condimentam, pisam putin condimentele impreuna sa se amestece aromele. Punem felii de morcov taiat pe lung pe o margine a feliei de carne. Apoi punem si carnatii si la final rulam carnea si o legam cu ata. Presaram putine condimente si pe deasupra…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce trebuie sa faci daca vrei sa pastrezi cozonacul proaspat mai mult timp dupa Paste

19:05, 04.05.2024 - Cozonacul este unul dintre cele mai apreciate și delicioase deserturi tradiționale de Paște. Rețete de cozonac sunt foarte multe, la fel de multe sunt și sfaturile utile la prepararea lor. Toți ne-am dori sa il pastram pufos și delicios pentru o perioada mai lunga. In caz ca nu știați, cozonacii pot…

In ce sa marinezi carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Ingredientul care ii da un gust deosebit

12:55, 30.04.2024 - Este ingredientul vedeta al meselor de Paște, deloc simplu de preparat. Pentru a te asigura ca oferi familiei și musafirilor un adevarat rasfaț culinar, trebuie sa ții cont de un sfat de aur. Afla in ce sa marinezi carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Un truc ce va face furori la […] The post…

Pasca fara aluat. Secretul unui adevarat deliciu de Paște, dezvaluit de chef Sorin Bontea

16:25, 24.04.2024 - Cu invierea Domnului apropiindu-se cu pași repezi, entuziasmul gospodinelor de a pregati cele mai savuroase și inedite deserturi pentru a rasfața familia și musafirii atinge cote maxime. In acest sezon festiv al Paștelui, pasca tradiționala ocupa un loc de cinste pe mesele pregatite cu dragoste și grija.…

Cat a trebuit sa plateasca o femeie la LIDL niște ardei pe care nici nu i-a cumparat!

21:25, 20.04.2024 - O femeie din Cluj-Napoca a povestit pe pagina de Facebook cum a ajuns sa plateasca 300 de lei pentru o punga cu ardei dulci. Clujeanca a descoperit ca a fost taxata pentru o simpla punga de ardei dulci cu 341 lei, o greșeala a casieriței pe care a sesizat-o intamplator, doar cand a ajuns acasa. Aceasta…

Ce sa pui in mijlocul cartofilor, inainte de a-i baga la cuptor. Ingredientul delicios care schimba tot gustul

15:45, 07.04.2024 - Exista multe rețete, unele mai bune ca altele, cu ajutorul carora poți face un preparat delicios din cartofii bagați la cuptor. Dar, conform unor experți, conteaza sa știi ce sa pui in mijlocul cartofilor, inainte de a-i baga la cuptor, fiind vorba de ingredientul delicios care schimba tot gustul. Cele…

Cum se gatește, de fapt, un gratar corect: In ce ordine se pune carnea

02:06, 23.03.2024 - Mulți considera ca pregatirea unui gratar nu necesita mult efort și ca, odata ce carbunii s-au incins bine, pot pune carnea pe gratar la intamplare, deoarece oricum se va gati la fel. Aceasta presupunere este total greșita! In realitate, atunci cand facem gratar, este important sa respectam anumite…

Postul Paștelui 2024. Cum se prepara ciorba de burta de post. Ingredientul special de care ai nevoie

11:30, 18.03.2024 - Postul Paștelui 2024. Rețete de post. Ciorba de burta de post. Iata cum poti sa prepari o ciorba de burta falsa, altfel spus o ciorba de „burta” cu ciuperci Pleurotus. Ciupercile Pleurotus se gasesc in orice supermarket.Mai intai se fierb ciupercile in apa, in care se pune un amestec de legume deshidratate,…

Postul Paștelui 2024. Cum se prepara ciorba de burta de post. Ingredientul special de care ai nevoie

10:20, 18.03.2024 - Postul Paștelui 2024. Rețete de post. Ciorba de burta de post. Iata cum poti sa prepari o ciorba de burta falsa, altfel spus o ciorba de „burta” cu ciuperci Pleurotus. Ciupercile Pleurotus se gasesc in orice supermarket.Mai intai se fierb ciupercile in apa, in care se pune un amestec de legume deshidratate,…


Ce parere ai despre aceasta stire?