Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețeta zilei. Cei mai buni cartofi fondanți

Publicat:

Daca îți e pofta de ceva delicios și ai ramas în pana de idei în ceea ce privește ceva bun și absolut delicios de mâncare, iata cum poți sa prepari rapid o rețeta fabuloasa: cartofi fondanți!

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu pere și nuci. Desert delicios și rapid de post

15:30, 21.04.2024 - Iți este pofta de ceva dulce, dar nu știi ce sa faci? Noi iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu pere și nuci. Un desert rapid și simplu. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de supa crema de morcovi cu ricotta. Preparatul este simplu și delicios

09:10, 26.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești și nimic pare ca nu mai este pe placul tau, rețeta de mai jos te poate ajuta. Supa crema de morcovi și ricotta va aduce un gust unic pentru tine și iți va bucura panilele gustative. Se prepara simpla, astfel ca nu ai nevoie de multe cunoștințe in bucatarie.

Rețeta de cartofi cu ciuperci și ceapa la tigaie. Un preparat delicios pentru perioada postului

20:35, 20.03.2024 - Ne aflam in perioada postului Paștelui, iar daca nu ai idee ce sa mai gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam o rețeta simpla de cartofi cu ciuperci și ceapa la tigaie. Este un preparat delicios, care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente…

Rețeta de prajitura cu nuci și branza. Un desert delicios, simplu și rapid

20:35, 18.03.2024 - Vrei sa iți surprinzi familia cu un desert delicios, dar chiar nu mai știi ce sa mai gatești de data aceasta, iar totodata nu vrei sa pierzi prea mult timp in bucatarie, departe de cei dragi? Noi avem soluția care ar putea fi potrivita pentru tine, așa ca iți prezentam o rețeta simpla și rapida pentru…

Cartofi cu malai, reteta la cuptor de care te vei indragosti. Uiti de carne cand ii mananci!

11:30, 08.03.2024 - Daca ești un fan al mancarurilor simple și delicioase, care au in compoziție cartofi, atunci ai ajuns in locul potrivit. Iata o rețeta captivanta și savuroasa de cartofi la cuptor in crusta de malai. Aceasta rețeta este simpla și ușor de preparat, dar folosește și ingrediente foarte accesibile, pe care…

Rețeta de prajitura Red Velvet. Un desert delicios pentru 1 Martie, de Marțișor

09:45, 01.03.2024 - Pentru aceasta zi speciala de 1 Martie, de Marțișor, noi ți-am pregatit o rețeta de sezon. Pregatește-le celor dragi ție prajitura Red Velvet. Este un desert delicios și care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de prajitura cu avocado și vanilie. Desert rapid și delicios

23:45, 21.02.2024 - Vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu un desert delicios? Noi avem soluția! Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu avocado și vanilie. Un preparat simplu și rapid. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de tort cu portocale. Desertul este delicios pentru zilele speciale petrecute in familie

11:20, 11.02.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un desert delicios, atunci pregatește tortul cu portocale. Este un desert delicios pentru zilele speciale petrecute in familie. Acest preparat va reuși cu siguranța sa te surprinda. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?